Tammikuun suosikit

21.40

Nyt on aika tulla kertomaan teille tämän blogin historiassa toisen kerran kuukauden suosikit. Tällä kertaa loogisesti vuorossa on tammikuu. Tammikuussa on mulla tapahtunut paljon ja varsinkin olen ostanut kaikenlaista. Tässä kuussa on kuitenkin vain muutama simppeli juttu päässyt lempparien joukkoon ja tässä teille näytille ne kaikki.


Ensimmäinen suosikki on AquaDoll:in peruukki joka näkyi pari postausta taaksepäin asupostauksessa. Ehdoton lemppariperuukki, jota käytän varmasti pian uudelleen! Toisena lempparina on OPIn pinkki Hotter than you pink -kynsilakka. Vaikka en ole päässyt tekemään itselleni vielä kynsiä käyttäen tätä hämmästyttävän ihanaa lakkaa, tiedän kuitenkin pienen yhden kynnen kokeilun jälkeen että vannoutuneena pinkin ihojana tämä on yksi ehdoton lempparilakka!


Valloittavan söpöt iPhone-kuoret pääsivät myös kuukauden lemppareihin. Puhelinkuoret on luonut Talking to myself -korutaiteilija. Samaiselta tekijältä lempparilistalle pääsi myös lepakko-rusetti-sormus. Muutkin korut on tuttuja asupostauksesta ja nehän on kotoisin Cybershopista ja Backstreetiltä.


Löysin kirpputorilta myös uuden pelin xbon 360:lle. Nimittäin Persona 4: Arena. Vaikka en ole vielä paljon kerennyt pelaamaan, niin silti vaikuttaa todella kivalta peliltä! Telkkarissa mulla on myös tammikuussa pyörinyt jälleen School Rumble -anime. Yksi ehdoton lemppari koulu-komedia kautta aikojen. 

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3