Rokku, Goshikku, gyaru desu nee?

18.32

Heippa kaikki ihanat lukijat! Ja hyvää joulua näin joulupäivänä! Minulla tuli tänään kovin tylsää koska ulkona sataa ja en sinne viitsinyt mennä ja kauhea hinku tehdä jotain, niin menin ja taioin itselleni vaatekaappini sisällöstä ja muusta tavarasta Gyaru-tyyppisen asukokonaisuuden hiuksia myöten! Omasta mielestäni onnistuin kovin hyvin ekakertailaiseksi. (Anteeksi joiden kuvien huono laatu, webbilaatu takaa pikselimössön)Itse kyllä pidän lopputuloksesta. Loppujen lopuksi koko inspiraation alku oli alla oleva kuva. Tiesin jo ennen että omat hiukseni on hyvin ohuet eikä niistä ole yksinään oikein mihinkään tämmöiseen. Mutta sitten muistin omistavani mustan klipsiponnari-lisäkkeen. Kiitos cosplay < 3 muuten en olisi saanut hiuksistani aikaiseksi mitään! Ja kiitos Daesung (MAMA 2012)-cossin, minulla oli nuo karvasäärystimet hankittuna.Tässä vielä pari kuvaa tukasta. Klipsilisäke ei tosin näy, koska tupeerasin oman tukkani sen eteen etupuolelta ja yksin on vaikeaa saada kuvaa takaraivosta..


Ja kun kerran sain vaatetuksen ja hiukset valmiiksi, niin pitihän sitä laittaa vielä meikkikin. Alla pari kuvaa silmämeikistä. Irtoripsiä en saanut paikoilleen koska liima ärsytti sen verran silmää etten saanut niitä ylleni, mutta loppujen lopuksi sain ihan kivan tuloksen ilman niitäkin. Vai oletteko samaa mieltä?
Käytin meikissä tumminta liilaa luomiväriä mitä omistan, valkoista luomiväriä kulmakarvojen alle korostamaan silmiä tai jotain, ja mustalla "Tattoo" luomivärillä tein mustat rajaukset, käyttäen apuna mustaa kajaalia. Ala vesirajaan valkoista kajaalia, ja ripsiin kasa ripsaria. DONE !
Mitä tykkäsitte kokonaisuudesta? Hiukset, meikki, vaatteet, korut? Inspiraatiota hain TÄÄLTÄ. Selailin kuvia monta läpi jotta keksisin mitä kaikkea voisin omasta vaatekaapista soveltaa tähän asuun. Tässä muutama kuva.

Luulin jo etten pystyisi ikinä toteuttamaan edes gyarun kaltaista kokonaisuutta, mutta taisin kyllä onnistua. Hups, taidan hokea sitä koska olen niin innoissani.
Tiedän etten todellakaan voi kutsua itseäni gyaruksi. Olen vain inspiroitunut kyseistä muotisuuntautumisesta. Olen pluskokoinen tyttö ja en läheskään niin kaunis kuin gyarut. Mutta onnistuminen tämän OOTD:n kehittäminen sai minulle lisää itseluottamusta siitä että pystyn toteuttamaan itsekin kyseistä muotia jossain määrin. Ja olen ilonen siitä.


Mutta hyvää joulun jatkoa ja onnellista uuttavuotta! Tämä tyttö lähtee Canadaan pelaamaan ringetteä vuodenvaihteessa ja palaa sieltä kotiin ensivuoden puolella. Joten päivityksiä ei tämän blogin puolella varmaankaan vähään aikaan tule, jollei mitään maata mullistavaa tapahdu. Joten eläkää ihmisiksi ja nähdään taas ensi vuonna! Sayonara! ~~ 

Jos joku kaipaa äkkilähtöä etelään, niin tässä oiva linkki. Äkkilähdöt eri firmoilta.


You Might Also Like

5 tähdenlentoa

 1. Moi!

  Haluan vaan anonyyminä sanoa, että älä stressaa gyarulta näyttämisen suhteen tai että et olisi yhtä kaunis kuin gyarut. Suomalaisesta ei tule japanilaista, vaikka ajan kanssa tyylin voikin hioa aika lähelle. On hyvä että olet ylpeä sun lookista, mun mielestä on hienoa että kokeilet uusia asioita. Aina kun aloittaa jotain uutta, jostain pitää lähteä! Suosittelen meikkitutoriaalejen katsomista ja erilaisten gyarutyylejen kokeilemista, niin löytää sen mikä tuntuu itselle hyvältä. Tässä on hyvä alku. Hyvää jatkoa ja tsemppiä gyarun kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon positiivisesta kommentista :)

   Poista
 2. Miks oot niin ihana? <333333333 Kova ikävä ;u;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <33 mullakin ihan järkky ikävä sua ;;;______;;;

   Poista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3