CRUELTY FREE OR NOT

21.32

Viime viikkoina oon kohdannut somessa Cruelty free-keskusteluja niin kosmetiikkaan kuin muidenkin tuoteiden kanssa. Katsoin Evelina Forsell:in videon, jossa hän poistaa kaikki eläinkokeilla testatut meikit pois omasta käytöstä, ja se video todella laittoi minut miettimään niin paljon, että menetin melkein yöuneni.Katsoessani meikkinurkkaukseeni tai kylppärin kaapiin nään nyt joka puolella kärsineitä pupuja ym. koska mulla ei oikeesti ole melkein _mitään_ cruelty free tuotteita. Harkitsen vakavasti et heitän/annan pois kaiken mikä on testattu eläimillä, koska mietin tätä asiaa niin paljon ja se vaivaa mua. En olisi itsestäni oikeesti tätä uskonut, mutta tässä sitä ollaan. Ajattelin et ois kiva kuvata se kans videolle kun poistan noi kaikki käytöstä, mut köyhänä opiskelijana muo itkettää heittää pois avaamattomia tuotteita, varsinkin niitä, jotka olen juuri tajunnut itselleni "parhaiksi". Täytyy vain löytää korvaavia.

Luojalle kuitenkin kiitos et viimeaikaiset meikkiostokset on kuitenkin olleet "oikeita", koska nistä kaikki on cruelty free-tuotteita. Ajattelin että voisin ehkä pari kertaa tilata jopa tän laatikon, koska tuntuu jotenkin helpolta tavalta saada noita cruety free-tuotteita. Saa nähdä mihin päädyn. Tästä aiheesta todella aion vielä tulla puhumaan lisää, toistaiseksi tää on yhtä googlen kuluttamista kun en todella tiedä misään vielä mitään.


You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3