New blog and Bang Yong Guk

22.03

Okei, nään tän asian itselleni helpommaksi näin. Pistän pystyyn vielä yhden blogin ja tänne todella meinaan yhdistää Chigatta Ichigon ja Get your Crayonin. Pahoittelen kummankin blogin lukijoita/seuraajia, mutta haluan vain helpoittaa elämääni sillä että yhdistän kaksi blogia yhdeksi.
Kuten joku varmasti huomasikin jo, yritin saada Chigatta Ichigoon kirjoitettua ihan perus päivästäni teksitn, mutta ei se siellä ehtinyt olemaan kuin ehkä yhden päivän ja siirsin sen Get your Crayoniin. Tuntui jitenkin tyhmältä yht'äkkiä alkaa kirjoittamaan sinne sellaisia ja toisinpäin ajatus tuntui yhtä kummalta. Joten siksi päädyin tähän tulokseen, uusi blogi ja uudet kujeet.

--------------------------------------------------------------

Mutta voisin tähän nyt ensimäiseksi spämmätä Bang Yong Gukista kuvia (kuvakaappauksella suoraan googlesta, koettakaa kestää, mutten olisin laittanut niitä tänne yksitellen enkä olisi kyennyt siihen ja bloggerkin olisi varmaan kaatunut). Hän on siis minun uusi bias, B.A.P -yhtyeen leader.


Ja vielä tähän loppuun hänen musiikkiaan


Itse pidän biisistä ihan älyttömästi. Mä en juurikaan liikutu musiikkivideoita, mutta tässä oli sitä jotakin. Mielestäni tää on vaan niin ihana.

Mutta eiköhän Bang -spämmi ollut siinä. Toivotan kaikille nyt hyvää yötä!

P.S. Teen blogille bannerin jahka ehdin ~~ Ja uskoisin että blogin nimikin vielä muuttuu ^^ 

You Might Also Like

2 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3