Tracon 8 ja muuta höpöttelyä ~~

21.21

En muista milloin viimeksi olen oikeesti saanut keskittyä omaan dataamiseeni. Kyllä, osaan keskittyä siihen todella hyvin, mutta nyt viimeisen vähän reilu puolen kuukauden aikana minulla on ollut aivan järisyttävä kiire etten vain yksinkertaisesti ole ehtinyt keskittymään mihinkään bloginkirjoittamiseen, tms. Pahoitteluni siitä. Minullahan oli kuun alussa vielä työharjoittelu kesken, ja siellä sain ylirasitettua itseni totaallisesti ettei normaalista elemästä tullut oikein mitään. Siinä väsymyksen lomassa tuli myös ajettua inssi läpi ja nyt minulla on B-ajokortti taskussa. Olen aika iloinen siitä, koska se helpottaa minua ja perhettäni harrastukseni kanssa kun harjoitukset ovat toisessa kaupungissa 15km päässä. Olen myös ollut jo yhden viikon koulun ravintolassa "töissä" ja Traconissakin tuli käytyä pyörähtämässä. Ja vasta eilen sunnuntaina sain nukuttua pitkään pois univelkojani, joten olo on jo hieman edellistä parempi ja ensimmäinen vapaa ilta pitkään aikaan, joten näin tämän tilaisuudeksi kirjoittaa tänne kuulumisia.
Ja kuten arvata saattaa, niin on bloggaus-ideoita ja asioita kasaantunut vaikka millä mitalla, mutta taidan kertoa tässä vain muutamista asioista. But, let's get started! ~~

Aloitetaan Traconista! Lähdimme tampereelle jo perjantaina, siellä sitten hengasimme sen illan ja lauantaina aamulla puettiin cossit päälle ja suunnattiin tampere-talolle. Cossien pukemis-vaiheessa muistan kun joudun menemään käytävälle peilin luo niin viereisessä huoneessa majoittuva japanilainen mies luuli minun pukeutuneen Samuraiksi kun puin Inu no Taisho -cossia niskaani. Myötäilin vain koska en olisi osannut ruveta selittämään hänelle että hahmo on youkai ja tulee 500ea japanin myyttien aikoihin tai jotain. Well, hän kuitenkin sanoi että pukuni oli hieno ja katseli kauan perään. Sinänsä ihan kiva että vanhempikin japanilainen mies ymmärtää ja arvostaa.


Oli mukava kuulla ja nähdä, että puvustani pidettiin vaikka se olikin vielä keskeneräinen. Ja ignooratkaa minun derppaava hiha, joka ei halunnut pysyä piilossa.
Meillä oli tosiaan Inuyasha-ryhmä Jennyn kanssa. Photoshoottailun jälkeen olimme kuitenkin Jennyn kanssa päättäneet lähteä vaihtamaan cossit toisiin, koska tuo minun Inu no Taisho oli hieman epäkätevä puku siinämielessä kun istuminen piti unohtaa ja Jenny ei halunnut olla kauaa nais-cossissa cossattuaan Kikyouta.

Lauantai-illalla sitten cossasinkin Daesung Kangia BIGBANGista ja MAMA 2012 Monster in Me -versiota. Se olikin paricossi ystäväni kanssa joka olikin sitten TOP eli TODAE <3 hih. Meistä ei tullut otettua juuri kuvia tästä paricossista joten pahoitteluni seuraavasta ainoasta kuvasta jossa on kakka laatu.


Ja meidän pituudetkin menee väärin päin koska Daen tarvitsisi olla TOPia lyhyempi D: noh, ei voi mitään... Sunnuntaina minulla olikin paricossi jälleen samaisen TOPin kanssa mutta cossasimme Dynasty Warriors -pelisarjasta. Minä tosiaan olin Xiao Giao DW 7:sta ja ystäväni oli Lu Bu DW 6:sta. Siinäkin pituudet kusahti.. Hitto kun olen sen 180cm pitkä :< Valitettavasti minulla ei vieä ole yhtään kuvaa sunnuntain puvuista joten lisään tänne blogiin sellaisen jahka saan jostain.

--------------------------------

Viimepäivinä on jälleen tullut shoppailtua lisää tavaraa. Tässä muutamia. (anteeksi laadut)

Kolme ensimmäistä tuotetta on Seppälän alennusmyynnistä ja tuo viimeinen kangasmytty on kaulahuivi ja se on Glitteristä. Olen siitä saakka katsellut tuon pannan perään kun se keväällä ilmestyi Seppälän valikoimaan. Hintaa kuitenkin sillä oli n. 13€ joten se jäi sitten hankkimatta, mutta nyt kun se oli -50% alennuksessa, niin sepä tarttui mukaan kuin magneetti. Huomenna menen varmaan äidin kanssa katsomaan minulle joitain neuleita tai jotain lämmintä pitkähihaista kun nyt alkaa tuo ilmakin viilenemään hurjasti. Itse en pidä ollenkaan talvesta. En pidä kylmästä. Ainut hyvä asia talvessa on minun ihana karvapiponi joka on niin ihana että itkettää. Odotan vain sitä kun saan vetää sen päähäni, koska siitä ei kovatkaan lumentuiskut taikka tuulet läpi pääse ja korvaläppien ansiosta korvatkaan ei palele. hihi, mutta juu, toivotaan nyt ettei se talvi ihan kokonaan sieltä vielä tulisi...

Mitä mieltä te olette? Saako talvi jo tulla, vai pitäisikö vielä jonkun aikaa värjöitellä syksyn puolella?


You Might Also Like

2 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3