Cool stuff from Choies!

20.44


Mun on pitänyt kirjoittaa tää postaus jo kuukauden päivien ajan mutta se on venynyt ihan omasta tahdosta. Tässä paketissa joka tuli Choies.com -verkkokaupasta on siis tuollainen hologrammi-tyylinen kirjekuorilaukku jonka ostin ihan vain H&M:ltä ostamien hologrammikenkien seuraksi. Kultaista massiivista kaulakoruakin olen metsästänyt jo jonkin aikaa ja tulta sen löysin todella edullisesti. Lasit ovat olleet jo pitkään ostoslistallani ja olenkin niitä kerennyt jo ihailemaan vuoden verran Black Salivan kirjoittajan Viivin päällä. Vihdoin minullakin on omat! Ja siis tuo pipo piti tilata ihan vain koska One of A Kind!

Muutenkin tuolla Choies.comissa on ihan mahtavia tuotteita, mutta on todella harmi että ne on suunniteltu enemmän joillekkin kiinalaisille pienille ihmisille. Sitä päivää odotellessa että ihania mun tyylisiä vaatteita löytyisi paremmin yhtä edullisesti.

You Might Also Like

2 tähdenlentoa

 1. Tykkään tosi paljon kaikista noista sun ostoksista! :)
  Muutenkin sun blogia on kiva lukea.
  Niin ja tulee mun katsottua noita sun videoitakin, tykkään kovasti! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät niin blogi-kirjoituksista kuin videoistakin! :3

   Poista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3