Mikä tyyli tuo oikein on?!

11.34

(päivitys pitää sisällään sekalaisia kuvia muutaman vuosien takaisesta minästäni, pärstävaroitus)

Nykypäivänä ihmiset kyseenalaistavat muita ihmisiä erittäin helposti, koska kaikkienhan pitäisi normien mukaan pukeutua juuri tämän hetkisten trendien mukaan. Lueskelin tästä samasta aiheesta eräästä toisesta blogista ja halusin ehdottomasti kirjoittaa asiasta myös omat mielipiteeni ylös.Itse aloin pukeutua alternative-tyylisesti amiksen tokalla luokalla eli noin neljä vuotta sitten. Siihen asti olen ollut erittäin ujo, ja en siis ole edes uskaltanut erottua joukosta, vaikka löysin kahdeksannella luokalla "scene"-tyylin jota silloin ihannoin suurien tukkien ja värikkäitten korujen takia. Olin silloin myös erittäin masentunut nuori ja siksi koin sen jotenkin sopivan minulle ja hieman piristävänkin minua. Kuitenkin vasta amiksen tokalla luokalla ostin ensimmäiset hiustenpidennykset jotka laitoin kouluunkin useaan otteeseen. Silloiset ystäväni pitivät minua erikoisena, syystäkin kun yht'äkkiä muutuin tyylillisesti vaikka edellisenä päivänä saatoin mennä kouluun pelkkiin collareihin pukeutuneena ja hiukset tiukasti ponnarilla. 
Amiksen aikana kiinnostuin enemmän myös gootti-tyylistä. Se kuitenkin jäi vain ihailun alaiseksi koska koin gootti-scenen olevan erittäin tiukka omista jutuistaan ja koska en ymmärtänyt niitä pienimpiä juttuja joista luin, niin en edes uskaltanut kokeilla kyseistä tyyliä.Amiksessa tutustuin paremmin myös japanilaiseen Gyaru-muotiin. Rakastuin siihen. Varsinkin gootti-ihannoinnin inspiroimana rokku- sekä punk gyaru ovat niitä tyylisuuntauksia gyarusta joita tänäkin päivänä seuraan. Vaikka suurimmaksi osin toistaiseksi seuraankin vain rokku gyarua.Viimeisen vuoden aikana olen ihastunut myös gothic lolita tyyliin! Löydettyäni sen, ymmärsin että sitä tyyliä muttelemalla omannäköiseksi saisin olla tyttömäinen sekä gootti samaan aikaan (en tiedä miksei se onnistuisi "normi" gootissa mutta anyway). Vaikka en omistakkaan gothic lolitaan kuin vasta yhden aivan liian lyhyen hameen niin silti se on aivan mahtava tyyli! Ja gothic lolitan jälkeen vielä löysin cyber lolitan, niin siitä asti olenkin sitten ollut mennyttä kalua. Tuleva lolita asukokonaisuuteni tulee olemaan nimittäin sekotusta cyber- sekä gothic lolitasta. Koska rakastan näyttävyyttä!Olen myös kuunnellut k-poppia since 2012 tammikuu ja myös se näkyy pukeutumisessani. Ehkä kuitenkin enemmän siinä päivittäisessä pukeutumisessa, eikä niinkään yhtä harvoin kuin esimerkiksi lolita. 


Olen kuitenkin itse erittäin tyytyväinen minun tämänhetkiseen tyyliini. Se on minulle omanlainen, ja erilainen. Haluan erottua "massasta" ja saada ihmiset puhumaan. Minua ei kiinnosta mielipiteet siitä jos laitan jalkaani korkkarit ja päähäni peruukin jolloin näytän 190cm pitkältä kummajaiselta. Se olen minä ja vain minä. Itse en lokeroi itseäni mihinkään tiettyyn tyyliin, koska pidän niin monista eri tyyleistä, mutta jos joku haluaa lokeroida minut friikiksi/animuksi/gootiksi tai muuten vain oudoksi niin siitä vaan. En häpeä sitä mitä olen, en häpeä edes sitä että käytän plus size- vaatteita. Jokaisella ihmisellä on oikeus valita miltä haluaa näyttää!

Kiitos kuin luit postauksen, tämä aihe on pyörinyt mielessäni jo erittäin pitkään. Kommentoikaa toki alas omat mielipiteenne kyseisestä asiasta. Nähdään seuraavassa postauksessa!


You Might Also Like

6 tähdenlentoa

 1. Hyvä, että pukeudut, niin kuin sinusta hyvältä tuntuu. Aina jollain voi olla sanomista, mutta mun mielestä on vaan kivaa, kun ihmisillä on oma tyyli, eikä vaatteet suoraan jostakin muotikuvastosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäki tykkään kun ihmiset uskaltaa erottua. : )

   Poista
 2. Mä tykkään tosi paljon sun tyylistä, oo jatkossakin oma ihana itsesi ♡

  VastaaPoista
 3. Tää oli jotenkin niin ihanan positiivinen kirjoitus ja jotenkin niin kaipasin jotain tällaista luettavaa.
  Piristi tosi paljon ja just se, että pitäisi osata pitää itsestään juuri sellaisena kun on. Itse olen tavattoman itsekriittinen ja ankara itselleni. Kiitos tosi paljon ihanasta postaukseta!♥
  Tykkään sun tyylistä tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, ihanaa että kirjoitukseni piristi! ^^
   Ja kiitos! <3

   Poista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3