B.A.P Helsinki, The Circus 11052016

23.37Mun on nyt pakko avautua. Toukokuussä järjestetään oikeesti ehkä tähän asti mun tärkein keikka Helsingissä. Nimittäin korealaisen poika-ryhmä B.A.P:n konsertti. Olen fanittanut tätä ryhmää lähes heidän debyytistään alkaen. Vaikka he olivat vuoden ajan tauolla käydessään kiistaa yhtiönsä kanssa, olen edelleen heidän erittäin suuri fani ja olen ollut erittäin onnellinen siitä että he ovat saaneet sovittua erimielisyydet yhtiönsä kanssa.
He ovat käyneet maailmankiertueella viimeksi vuonna 2014 eli yli 2 vuotta sitten ja tällä kertaa heillä on kiertueella mukana paljon uusia maita ja kaupunkeja, esimerkiksi pikkuinen Suomi. B.A.P on oikeasti hyvin tunnettu ja arvostettu ryhmä ja siksi onkin aivan mahtavaa kun tällainen Suomen kpop scenessäkin erittäin tunnettu ja pidetty ryhmä saadaan Suomeen. Suomessa keikkaa hoitaa Far Out Production joka on tähän asti saanut kerättyä itselleen erittäin huonon maineen. Lippujen hinnat nostivat viikko sitten erittäin suuren someraivon Suomen kpop fanien keskuudessa ja siitä julkaistiin jopa kaksi uutista Iltalehdessä ja Rumbassa.

Kuten uutisissa jo mainittiinkin, normaalilippu keikalle maksaa 100€ ja Early Entry jonka kanssa pääsee keikkapaikalle aikaisemmin sisälle kuin normilipulla keikalle tulevat maksavat 150€. Mikäli haluat kuitenkin vielä heittää yhden sekunnin sadasosan ajan kestävän hige fiven bändin jäsenten kanssa, sinun täytyy maksaa siitä vielä 80€ lisää. Eli jos haluat aikaisemmin sisälle ja tavata lempi grouppisi keikan jälkeen ja heittää heidän kanssa ne lyhyet hige fivet, maksat lipusta reilusti yli 200€.
Tätä on facebookissa jo todella paljon käyty jo läpi, mutta käympä vielä kerran. Jos esim normilipun hinta olisi edes 50€ halvempi, liput myisivät paremmin, tuottoa tulisi enemmän ja kaikki olisivat tyytyväisempiä. 

Ja nyt tänään puheeksi on noussut jonotus. Suomessa on järjestetty vain kourallinen kpop konsertteja ja itse olen ollut niistä vain kahdessa. Silloinkin kun olen siellä olen ollut, on jonotusta hoitanut faneista koostuva jonotiimi, joiden työstä olen erittäin ylpeä. Se että jonotiimi käyttää jonotuksessa check-uppeja on ehkä jokaiselle jonottajalle paras mahdollinen tapa välttyä suuremmilta flunssilta ja taudeilta. Myös se että noiden check-uppien aikana saa todella tehdä mitä haluaa, esim nukkua hotellissa tms. on hieno juttu.
Nyt kuulemma kuitenkin J-rock Suomi aikoo järjestää jonotuksen B.A.P:n keikalla. Huhuttu on että jonotusnumerot arvotaan, jolloin sillä ei ole ilmeisesti mitään väliä oletko ostanut early entry -lipun vai normaalin, saatat silti löytää itsesi takarivistä itkemässä kun en näe lemppari-grouppiasi mahdollisimman läheltä minkä takia olet mahdollisesti mennyt jonottamaan keikalle jo aamuyöstä tai edellisenä iltana.
Tiedän, että se olisi typerää jonottaa läpi yön koska siinä voi sairastua pahastikkin, varsinkin koska olemme Suomessa, lämpötila tonennäköisesti kuitenkin pyörii yöllä nollassa toukokuussakin, mutta kuitenkin jotkut hullut fanit (esim minä voisin) uhraavat oman terveytensä sen takia että näkisivät edes kerran heille tärkeän ryhmän oikeasti läheltä.

Mietin myös sitä, että miksi juuri J-rock Suomi? Suomessahan on nykyisin myös K-pop Suomi ry, jonka tavoitteena on yhdistää ja parantaa fanien "oloja", niin miksei meihin, K-pop Suomeen otettu yhteyttä?

Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavaa liikettä huomenna Far Out Productionilta tai tämän yhteistyökumppanilta J-rock Suomelta koskien tämän illan suurinta puheenaihetta, jonotusta B.A.P:n keikalla. Itse henkilökohtaisesti toivon, että jonotiimi saisi hoitaa jonotuksen järjestelyn, se vain olisi fanien ja maksavien asiakkaiden kannalta reiluin tapa. Se on toiminut kaikilla aiemmilla keikoillakin joten miksi se ei nyt toimisi?

Kirjoitus saattaa sisältää väärää tietoa. Se on kirjoitettu vain huhujen perusteella joten sitä ei voi väittää oikeaksi.

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3