#MinzyUNO // SOLO DEBUT

11.27En  ajatellut tulla kirjoittamaan tästä erikseen, mutta koska koko levy on täyttä kultaa niin haluun nostaa tän erikseen esille. Ja kysehän on entisen 2NE1 bändin maknae Minzy.
En muista enää milloin hän otti ja lähti YG Entertainmentista, mutta siitä on jo jonkin aikaa. Kuukaudet ovat vierähtäneet eteenpäin ja vihdoin hän on julkaissut hänen ensimmäisen solo levynsä. Ja en voi olla onnellisempi hänen puolestään.


Harvoin koko levyt koskettavat mua henkilökohtaisesti tosi syvältä, mutta tää levy teki poikkeuksen. Varsinkin Superwoman ja Beatiful Lie. Superwoman sen takia, että koulukiusattuna mä heräsin joka aamu uudestaan ylös ja taistelin kiusaamista vastaan ja tää biisi vaan englanninkielellä luettuna tuntui samanlaiselta taistelulta mitä mä silloin kävin. JA jos totta puhutaan en tiedä miksi lähes itkin kun kuuntelin Beautiful Lie:tä. Mulla todella alkoi ääni tärisemään ja en kyennyt ajattelemaan selvästi. Ehkä se, että se oli niin kaunis kappale, niin aloin miettimään erästä tän vuoden alussa edesmennyttä ihanaa perheenjäsentä joka oli meidän suvun Superwoman.


Ja tosiaan, koko levy löytyy Spotifystä, jos joku haluaa käydä kuuntelemassa. Kertokaa toki, mitä itse piditte albumista kommenteissa!

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3