MY BEST VEGGIE

17.21
Olen aina rakastanut lihaa ja tulen aina rakastamaan, mutta haluan silti aina joskus kokeilla vege-ruokia. Tykkään tofusta, mutten soijarouheesta (ikävä jälkimaku, ja soijarouhetomaattikastike haisee aivan kammottavalle). Soijasuikaleita en ole vielä kokeillut, mutta ajatuksena on kokeilla. Tällä kertaa kuitenkin ajattelin aloittaa helpolla, ja ostin Lidlistä My Best Veggie - Vegetarian sweet and sour sauce with fried tofu & rice. Eli sweet and sour soosia, missä on lihan sijaan paistettua tofua.Tämä ruoka kyllä oli hyvää! Olen aina rakastanut sweet and sour -kastikkeita, ja ei tämä pahemmaksi muuttunut tofun korvatessa lihan. Ainoa huomattava ero oli se että jossain lihasuikaleissa joita tällaisessa ruuassa käyttäisin, voisi olla paljon sitkoa, mutta tätä söi melkien kuin soppaa! Harmikseni kastikkeessa oli varsiselleriä, niin minun piti ne poimia sieltä pois koska en siedä sen makua ollenkaan.
Mutta todellakin voisin suositella tätä kelle vain! Hintaakin tällä oli vain noin 2,5€, joten ei ollut ollenkaan pahan hintainen.

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3