Hiusongelmia

19.53

Olen taas pitkän ajan jo miettinyt että tukkaan on saatava jotain uutta! mulla on ollut jo aika pitkään tämä puoliksi punainen ja puoliksi musta -tukka. Tää on ihana, ja jos letittää tukan niin siitä tulee söpösti kaksivärinen ja se näyttää kivalta.


Alan kuitenkin jo pikkuhiljaa kyllästymään tähän kaksiväriseen tukkaan. Kaipaan muutosta, mutta en osaa päättää mitä tässä nyt sitten tekisi. Ajattelin että voisi vaikka ensin tumman ruskeaa, siitä sitten vaalean ruskeaa ja aina pikkuhiljaa vaaleammaksi ja vaaleammaksi lopputuloksena kullan vaalea. Mutta sitten kun ajattelen että miksi värjäsin omat luonnon vaaleat kutrit tummaksi, tuumin ettei ole syytä vielä vaalentaa, koska juuri siksi värjäsin silloin aikoinaan hiukseni kun en halunnut enään pitää vaaleita hiuksiani. Joten blondit on kruksattu näin nopeasti yli.
Tämän jälkeen aloin pohtimaan, mitä jos värjään johonkin ruskean sävyyn. Päädyn jälleen kuitenkin ajattelemaan ensimmäistä värjäystä kun silloin värjäsin suoraan hyvin tumman ruskeaksi, lähes mustaksi. Ei, haluan tumman tukan. Tumma on minulle sopivampi kuin vaalea, koska vaalealla tukalla näytän pikkulapselta.

Sitten pääsin hiusväreissäni tähän punaiseen mikä minulla on nyt. Onhan se pitkän värjäysvälin takia lähessanottakoon kuparin punainen, ei ollenkaan sellainen mitä tuossa kuvassa joka otettiin auringossa (+pieni kuvanmuokkaus). Kuitenkin, rakastan tuota ylläolevaa kuvaa niin paljon, varsinkin noita kirkkaan punaisia hiuksia niin älyttömästi etten osaa todellakaan luopua niistä vielä.

Eli lopputulos on se että sanon kampaajalle että nyt lähetään värjäämään mulle kirkkaan punaista tukkaa ja niin että lähetetään toi musta väri helvettiin! Yksivärinen kirkkaanpunainen hiuskuontalo täältä tullaan! Tähän loppuun vielä pari aivan älyttömän upeaa punatukkaista kuvaa. 


You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3