Treenaus alkaa nyt!

13.02

Muhun on iskenyt todellinen laihdutus- ja treenausinto! Tulen ihan varmasti kertomaan joistain jutuista täällä blogissakin, mutta ei tämä suinkaan tule muuttumaan treeniblokiksi, mutta aloitan varmasti jonkun erikoisemman dietin, ja kirjoittelen siitä mahdollisesti tänne ja mitä nyt muuta satunkaan keksimää. Ihan kiva saada vähän vaihtelevuutta näihin blogiteksteihin.
Mulla on tosiaan tavoitteeena tiputtaa 20-25kg pois nykyisestä painostani. Lähden pikku hiljaa liikenteeseen ja asetan aina uuden tavoitteen 5kg:n päähän. Hiljaa hyvä tulee ja näin. Täytyy muutenkin jättää auto parkkiin kotiin, ja lähteä joko kävellen tai fillarilla liikenteeseen, näin saan vähän hyötyliikuntaakin. Ainoastaan kesätreeneihin, jotka mitä todennäköisimmin pidetään Naantalissa niin sinne ajan autolla koska en pääsisi enää kotiin niiden treenien jälkeen fillarilla koska jalat hapottaa nopeasti huonon kunnon takia.. Oh well, nyt sitä aletaan parantamaan ja seuraavana ringette-kautena olen ihan tikissä kuin litmanen aikoinaan!

Voisin esitellä tässä vielä muutaman uuden proteiinituotteen jotka menin ostamaan Sokoksen 3+1 -päiviltä. Eli ensimmäisenä 3 proteiinipatukkaa, 3 eri makua ja kahta eri merkkiä. En ole vielä maistanut mutta kyllä tässä vielä ehtii. Seuraavana minun uusi Fast:in shaker-pullo ja Leaderin Hera+ proteiinijuomajauhe. En ole tätäkään vielä maistanut, mutta taidan ottaa tänään mukaan Uuteenkaupunkiin ja juon sitten pelin jälkeen takaisintulomatkalla.




Tarkoituksena olisi seuraavaksi hankkia Fast:in Dietmix -jauhetta. Tarkoitettu painonhallintaan ja myös proteiinijuomaksi treenin jälkeen. Ajattelin myös kokeilla muutamia Nutrilett -tuotteita. Pirteloitä ja niitä Nutrilett:in patukoita. Katsotaan mihin rahat riittävät ennenkuin saan töitä ja ensimmäisen palkan.
Mutta nyt syömään ja sitten pylly autonpenkkiin ja Uuteenkaupunkiin! Näytetään ukilaiille taas mistä VG on tehty! C'maan siskot!

Ainiin! Sain tosi kivan setin eilen tsempparilahjaksi pelin jälkeen. Hiusgeeliä, korvikset, shampoota ja appelsiininmakuista c-vitamiini poretabletteja. Nam!


Ja ostin juoksuhousutkin viimeviikolla! Mustat jossa kullanväristä koristusta ja ne on Kapphalista, maksoin niistä jotain reilu 20€! Halpaa! Laitan niistä sitten myöhemmin kuvaa kun saan otetuksi.

You Might Also Like

4 tähdenlentoa

  1. Onnea laihdutukseen ja treenaukseen! Itse aloitin tammikuun lopussa käymään salilla (+ vedän juurikin noita heraproteiinijauheita :---DD). En ole itse laihtunut, vaan päinvastoin juuri tuli lisää painoa... Toivon että ne on vaan lihasta. :DD Tosin en yritäkään laihduttaa, vaan saada lihasta ja parempaa kuntoa. Ja voin sanoa että kunto on parantunut. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia! :) ja mä luulen että se voi ihan hyvin olla lihastakin mitä sulle on kehittynyt kun olet kerta salillakin käynyt :) Tsemppiä myös sinnepäin! : )

      Poista
  2. Kannattaa asettaa itselleen mitat joihin pyrkii ja katsoa enemmän pelikuvaa ja mittanauhaa kuin vaakaa - paino ei kerro kaikkea :)

    Kantsii katsoa protskupatukoiden ravintoarvot tosi tarkkaan-joissakin on ihan hirveästi sokeria!

    Mulla itsellä menee nyt nutriletit 15päivän ajan. Ostin sellaisesta nettikaupasta kuin terveysteekki noita nutriletin 3päivän pikadieetteja 5 pakkausta kun se tuli sillä tavalla halvemmaksi kuin ostaa suoraan kaupasta tai kyseisen nettikaupan 15päivän dieetti. Posteihin meni muistaakseni 1€ posteihin smartilla. Eli jos yhtään nappaa vaikka alkuun 15päivän nutrilett-dieetti niin kannattaa katsastaa tuolta :) Mulla on dieetin 2 päivä menossa ja rankkaahan tämä on. Onneksi ruokien välillä voi popsia tiettyjä kasviksia jos on tosi nälkä.

    Mulla on suunnitelmissa jatkaa tän jälkeen salaatti ja kasviskeitto linjalla. Katsella muutenkin tuota mun syömistä ja asettaa vaikka 1 herkkupäivä 2 kk sisään. Kuitenkin koitan saada koko herkuttelun pois. Teen päivittäin kotona lihaskuntoa oman kehon painolla/pienillä painoilla, lenkkeilen ja juoksen sekä käyn ohjatuilla liikuntatunneilla. Myös youtubesta löytyy tosi hyviä liikuntaohjelmia. Mun lemppari on blogilates-käyttäjän pilates ohjelmat :)

    Tsemppiä sinulle! Muista että sun keho pystyy kyllä kaikkeen, se on se sun mieli jonka haastaminen on vaikeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon asettanu tavotteita mutta näin flunssan kourissa on ollut vaikee pitää kiinni oikein mistään. Mutta kyllä tämä tästä kun alan taas paranemaan^^

      Itsellänikin on käynyt mielessä toi nutraus, mutta en vaan ole saanut vielä aikaiseksi. olen vetänyt vain tämmöistä omalaatuista diettiä. Kanaa ja paljon salaattia aterioilla, aamulla puuroa ja illalla maitorahkaa ja omenaa. Ja päivällä omenaa jos tulee aivan huutava nälkä.

      Kiitos paljon tsempistä! Sitä tarvitaan taas jotta pääsen tän flunssan jälkeen taas kunnolla tekemään työtä salille. Olen kyllä ihan innoissani että viikon jälkeen pääsen sinne taas vähän kuntoilemaan!

      Poista