Teho Sport - Buzzador kampanja nro. 1!

12.19

Moikka kaikki taas pitkästä aikaa. Mulla on ollut todella kiireinen elämä tässä tällä hetkellä ja on edelleen, mutta revin ja raastoin tämän postauksen vihdoin teksin muotoon.
Eli siis, olen mukana Buzzador -nimisessä kampanjassa, josta joskus saan testattavakseni tuotteita, joita minun täytyy mainostaa sosiaalisessa mediassa.  Tällä kertaa, ensimmäisessä kampanjassani sain testattavakseni läjän Teho Sport proteiinipatukoita.


Yksi asia oli mihin petyin paketin saatuani. Kaikkien patukoiden makuna oli suklaa. Olisi ollut mukava saada maistaa muitakin makuja, mutta loppujen lopuksi mitä kaupoissa olen katsellut näitä kyseisiä patukoita niin siellä ei ole tullut vastaan näitä suklaan makuisia patukoita.
Patukoiden maku oli kyllä aivan älyttömän hyvä omasta mielestäni. Annoin yhden patukan ystavälleni maistettavaksi treenin jälkeen ja hänkin piti mausta paljon. Patukka myös todella palautti lihaksia raskaastakin treenistä todella hyvin kunhan muistin vain myös venytellä treenin jälkeen kunnolla. 
Näissä Teho Sport patukoissa on jopa 40% proteiinia, joka on todella paljon koska useimmissa palautumisjuomissa /-patukoissa on noin 15-25% proteiinia. Kaloreita yhdessä patukassa on 214kcal mikä ei mielestäni ole paljon, patukka on myös vähäsokerinen.


Testasin myös Leaderin hera+ -juomaa mutta se ei oikein makunsa puolesta suonut itselleen pisteitä. Tietenkin siinäoli se hyvä että kun pelin jälkeen istuin autoon ja piti siinä kököttää noin puolitoista tuntia, niin matkalla tuota leaderin juomaa juodessa tuntui että se palautti hyvin. Ja kun vihdoin pääsin kotona jaloittelemaan, niin normaalisti olisi jalat painaneet ihan älyttömästi muttei tällä kerralla.
Makunsa puolesta kuitenkin Teho Sport -patukat kuitenkin voittaa täysin 5-0.


Nyt on kuitenkin jo ensimmäinen kuntosalikuukausi takana, kaksi vielä edessä. Toivottavasti saan vielä paljon aikaiseksi siellä, jotta mahdollisesti tuleva kausi ringeten parissa starttaa hyvin.

Mutta hei! Kiitti kaikki jotka jaksoivat lukea tämän postauksen läpi! Toivottavasti saan jatkossakin jotain testattavaa!

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3