OOTD: mummoilua

15.36Hat: H&M
Glasses: Seppälä
Kimono: Seppälä
T-Shirt:H&M
Shorts: Second hand
Shoes: Jeffrey Campbell

Ulkona on ollut viimeisen viikon ajan niin ihana sää että tänään piti päästä kuvailemaan OOTD postausta teille! Ostin eilen tuon ihanan kimono-tyyppisen villatakin ja se oli niin lämmin tuolla ulkona ettei takkia edes tarvinnut. Rakastan tuota hattua niin paljon että tulette varmasti näkemään sen todella useasti päälläni varsinkin nyt tulevana keväänä/kesällä. Ja nuo Jeffrey C:n kengät! Siis minulla ei ole ikinä ollut yhtä mukavia ja ihania kenkiä. Nuo olivat jalassani nyt toista kertaa ja edes ensimmäisellä käyttökerralla nuo eivät hiertäneet yhtään. Tulen ehdottomasti ostamaan tulevaisuudessakin Jeffrey C:n kenkiä lisää!

On todella tuntunut mahtavalta näin maaliskuun puolessa välissä kun ilma on lämmennyt ja tänäänkin täällä Turussa on pyöritty +5 ja +10 asteen välillä. Vaikka ensiviikoksi on luvattu sään jälleen kylmenevän ja satavan ainakin räntää, on tämä lämmin jakso ollut ihana muistutus siitä kuinka kesä jälleen pikkuhiljaa saapuu myös tänne pohjolaan.

Summary:// The past week has been super warm weather and I'm totally super excited to have this photoshoot since I bought new kimono styled coat. I'm also wearing my new Jeffrey Campbell shoes what I bought like a few months ago. Them are super comfortable to use.

You Might Also Like

2 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3