Maaliskuu via Instagram

22.08

Hei vaan hei ja anteeksi. Olen ollu (jälleen) erittäin epäaktiivinen bloggaaja että ihan hävettää. Täytyy kyllä myöntää että postaus ideoita minulta löytyy mutta jotenkin kirjoittaminen on taas vaikeaa. Anyway, vaikka olen ollut täällä blogissa oikeastaan puolitoista kuukautta aika hissun kissun niin ajattelin jatkaa päivittelyä näin Instagrammin kautta. Minua voi siellä tosiaan seurata @erikahenriettax .

Instagram on tosiaan todella helppo tapa päivittää sosiaaliseen mediaan kuvia elämästään. Vaikka en todellakaan postaa sinne joka päivä, niin yritän edes yhden kuvan viikossa laittaa. Laitan nyt alle pari kollaasia jotka näistä kuvista tein ja selitän taas sinne alle jotain.


1. Block Party @ Helsinki, Circus. Eli Etelä-Korealaisen Block B:n konsertti jossa kävin ystäväni Annican kanssa. Aivan älyttömän upea keikka ja päivä helsingissä.
2. Venytys-korujen tilaukset Crazy Factorylta. Korvassa on nyt 14mm venytys mikä on toistaiseksi lopullinen. Aion myös alkaa venyttämään vasemman korvani alempaa korvisreikää. Tulee olemaan vaikeampi juttu kun en saa mahtumaan edes 1,6mm sinne.
3. Nintendo 3DS XL ja Pokemon Alpha Sapphire. Uusi Nintendo jonka ostin käytettynä samana päivänä helsingistä kuin oli tuo Block B:n keikka. Ei kaduta, aivan älyttömän ihana konsoli ja peli!
4. Random selfie joltain lauantailta.


5. Viime sunnuntaina en tehnyt mitään. Käperryin filtin alle sohvalle lukemaan Cosmopolitania, siinä se ilta mukavasti menikin.
6. Random selfie tältä päivältä työpäivän jälkeen. Jalassa ihanat uudet Jeffrey Campbellin kengät.
7. Kävin tällä viikolla parina aamuna aamulenkillä. Todella mukava kokemus ja aion jatkaa tätä parin päivän perinnettä ehdottomasti. (Se salikorttikin pitäisi hommata...)

You Might Also Like

2 tähdenlentoa

  1. Aaaaaaa, venytyksiää!! <3 <3 ;_; Mun pitäis kans jossakin vaihees tilata venareitä 6mm ylös päin. :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tossa on paljon eri kokoja ja suurin on tuo 14mm :3

      Poista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3