HAASTE

11.28

Tässä muuttohulinan keskellä sain haasteen Level Up!-blogilta haasteen, jossa minun täytyy vastata kymmeneen kysymykseen. Ja koska minut haastanut blogi on peli-blogi niin kysymyksetkin koskevat pelaamista! Tässäpä teille lukijoille hyvä mahdollisuus oppia tuntemaan moinut paremmin.

1. Koska aloitit pelaamisen ja millä laitteella?

Ensimmäisiä pelikonsoleita joilla pelasin oli PS1 ja -2. Ne oli kuitenkin kavereiden laitteita ja oman ensimmäisen pelikonsolin sain joskus 2003-2006 välillä, en tarkkaan muista milloin mutta se oli kuintenkin The original XBOX. Se on minulla enelleen ja toimii täydellisesti!

2. Mikä oli suosikkipelisi lapsena?

Suosikkipelini taisi olla Sims 2. Niin kliseistä kuin se vain onkin. Xboxilla tykkäsin pelata myös Harry Potter-pelejä, koska olen ollut ja olen edelleen aikamoinen HP-fani.

3. Pelaatko mielummin yksin- vai moninpelejä? Miksi?

Tykkään pelata kumpaakin. Yksin saan keskittyä juuri siihen mitä teen ja silloin toinen ei oe hiillostamassa minua eteenpäin, koska tykkään edetä hitaasti ja varovasti. Moninpelit on kuitenkin omalla tavalla kivoja, riippuu tietenkin pelistä.

4. Mitä pelaat tällä hetkellä?

Tällä hetkellä opettelen pelaamaan League of Legendsiä, mutta omalla Mac-tietokoneellani se on varsin haastavaa, varsinkin kun en omista kunnon hiirtä. Xboxilla (360) pelaan tällä hetkellä Assasin's Creed kolmosta (kyllä edelleen. Pelaaminen vähän unohtui kun pääsin töihin). Nintendo 3DS XL:lällä pelaan Pokemon Alpha Sapphirea ja Mario Kart seiskaa.

5. Minkä pelin ostit viimeksi?

Viimeisin peli jonka olen ostanut on vanhalle xboxilleni joku erittäin vanha The Simpsons -peli. Löysin sen erittäin edulliseen hintaan kirpparilta joten olihan se pakko ostaa. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan sitä mutta toivottavasti pian!

6. Minkä pelin aiot ostaa seuraavaksi?

En ole kyllä yhtään ajatellut asiaa koska rahatilanne on minulla nyt erittäin heikko, mutta sitten kun minua siunataan tuilla niin ostan varmaankin Assasin's Creed Black Flag:in koska olen kuolannut sitä kaun ja vähän päälle.

7. Mikä pelaamisessa on parasta? Entä pahinta?

Pelaamisessa parasta on ehkä se että saan pelata juuri sellaisella tavalla millä haluan ja silloin kun haluan. Pahinta mulla pelaamisessa on henkilökohtaisesti se, että kun pelaan niin harvoin niin minulla alkaa silmät särkemään herkästi ruudun töjöttämisestä ja ne saattaa särkeä vielä seuraavanakin päivänä. Se on harmillista, koska en pääse siitä kierteestä ikinä pois ja en pysty pelaamaan päivittäin että silmätkin tottuisivat.

8. Hankitko pelin mielummin fyysisinä kappaleina vai digitaalisina? Miksi?

Haluan hankkia pelit fyysisinä, koska olen niin skeptinen, että jos hankin jonkun pelin digitaalisena niin pelkään hukkaavani sen ja silloin se tuntuisi samalta kuin heittäisi rahaa roskikseen. Silloin kun peli on minulla tuossa kirjahyllyssä, niin kukaan ei vie sitä minulta.

9. Mitä muuta harrastat kuin pelaamista?

Harrastin ringetteä vuodesta nakki ja muusi, mutta uskon että se tie on nyt tämän viikon jälkeen saapunut päätökseensä ja siirryn täysin vain kuntosali-harrastukseen. Urheilun lisäksi harrastan Cosplayta.

10. Mitä pelaaminen merkitsee sinulle?

Pelaaminen merkitsee minulle ajan varaamista vain minulle itselleni ja rentoutumiselle. Parhaimmalta pelaaminen maistuu sunnuntaisin!Ja tässä minun kymmenen uutta kysymystä:

1.Millä pelilaitteilla pelaat?
2. Mihin maahan haluaisit päästä? Miksi?
3. Millaisia ihonhoitotuotteita käytät?
4. Harrastatko jotain?
5. Onko sinulla eläimiä? Millaisia?
6. Katsotko mielummin telkkaria vai esim. Netflixiä tai DVD-julkaisuja? Miksi?
7. Minkämaalaisesta musiikista pidät vai oletko ns. "kaikkiruokainen"? Entä mikä on lempikappaleesi?
8. Mikä on lempi vaatemerkkisi? Miksi?
9. Mielestäsi paras Disney-leffa? Miksi?
10. Kuinka monta kenkäparia omistat?

Haastan teidät tekemään tämän haasteen:

+ ne jotka haluavat haasteen ottaa vastaan. Voitte vastata vaikka kommentteihin tai linkata minulle vastaus-postuksenne blogistanne.

You Might Also Like

1 tähdenlentoa

  1. Jee, kiva kun teit tämän :)

    Tähän on tosi hauska lukea muiden vastauksia, kun ihmisillä on aina niin omanlaisensa ajatukset pelaamisesta ja suosikkipelejäkin tuntuu olevan laidasta laitaan ^^

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3