PÄÄSIN OPISKELEMAAN!

10.23

Hei vaan moi taas. Mulla on ilouutisia! Mä muutan Tampereelle elokuussa koska pääsin opiskelemaan Tampereen Ammattikorkeakouluun. Tulen opiskelemaan itseni siellä Tradenomiksi, tietojenkäsittelyn linjalla. Fiilikset mulla on valinnan puolesta aivan katossa mutta kuitenkin muutto vieraalle paikkakunnalle pelottaa. Onneksi yksi hyvä ystävä asuu jo Tampereella ja toinen muuttaa sinne myöskin koulun perässä. En siis joudu olemaan aivan yksin ja toivottavasti tutustun upeisiin ihmisiin koulussa!Mulla on siis tämän koulun takia erittäin kiireinen heinäkuu tulossa. Täytyy ravata Turku-Tampere väliä asuntoesittelyissä, hoitaa hoitamattomat asiat täällä Turussa valmiiksi, pakata tavaroita varastoon ja mukaan, tehdä Traconiin tulevaa League of Legends-cossia ja mitä vielä kaikkea joudunkaan tekemään. Olen yrittänyt listata erilaisia listoja tavaroistani jotka lähtevät mukaani ja mitkä tavarat joudun jättämään pois. Yritän myös epätoivoisesti saada myytyä mangoja, animeita ja proppeja pois joita en enää tarvitse ja muuten vain organisoida kaikkea. Kämppäni sotku ei millään osin helpota tätä hommaa, mutta minun täytyy vaan koittaa saada hoidettua kaikki hommat. Tuosta ylläolevasta listasta päätellen voi varmasti myös huomata sen ettei minulla ole ihan hirveästi aikaa (taaskaan) blogilleni tai youtube-kanavalleni. Yritän kuitenkin päivittää edes jotain joskus, koska en haluaisi tämän blogin hiljentyvän taas kerran tottaallisesti. Toivon vain suuresti että kaikki sujuu hyvin. Toivon todella että saisin hyvän kämpän hyvillä kulkuyhteyksillä jonne mahdun cossieni kanssa. En haluaisi ottaa autoa tuonne mukaan joten siksi hyvät kulkuyhteydet olisivat tärkeät. Sain tietää koulupaikasta viime torstaina. Olen siitä asti puhunut vain ja ainoastaan muutosta, kysellyt kaikenlaisia asioita ja stressannut sitä aivan valtavasti. Pelkään että jään kodittomaksi ennen koulunalkua ja joudun muuttamaan tampereelle jonnekkin sillan alle. Stressaan myös sitä miten paljon tavaraa saan mukaan otettua ja mitä kaikkea tärkeää täytyy jättää pois matkasta. Myös se miten koko muutto ylipäätään hoidetaan aiheuttaa minulle päänvaivaa. En ole saanut nukuttua viime öinä oikein ollenkaan hyvin, eikä kuumuus ole ainakaan helpottanut asiaa. Mutta toivotaan kuitenkin että kaikki menee hyvin ja kotiudun Tampereelle edes kohtalaisesti. Tästä alkaa uusi lähes neljän vuoden matka! Pysyttehän mukana matkassa! ~~ < 3

(Seuratkaa mua snäpchatissa: Erikahenriettax ) < 3

You Might Also Like

8 tähdenlentoa

 1. Eikäähirveesti onnea :) itekki yritin tamkkiin mun en päässy eri linjalle tosin xD ens vuonna pitää yrittää kans tradenomiksi, koska tein tnä vuonna sen etten mennyt harmittaa D::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja paljon tsemppiä sulle ens vuoteen! :)

   Poista
  2. Pakko kysyy et onks jotai vinkkejä pääsykokeisiin? :'D nim. alan vissiin lukemaan jo nyt xD

   Poista
  3. Mulla parhaiten toimii se että luen koemateriaalia ja sit kirjoitan tosi paljon kaikkea tärkeää paperille. Sillä tavoin mä saan sisäistettyä parhaiten kaikki uudet asiat ja asiat jää mulla mieleen. Tottakai kaikilla on oma tapa oppia mut toi toimii ainakin mulla. Plus luen materiaalia tosi paljon ääneen ja monta kertaa alusta loppuun. Yliviivauskin jollain huomio-kynällä toimii myös. : ) Tsemppiä!

   Poista
 2. Onnea opiskelupaikan johdosta!!
  Minäkin muutan elokuussa Tampereelle, mutta ihan muuten vain.
  Kämppäasiat onneksi hoitui varsin nopsaa, joten kyllä sinullekin varmasti löytyy katto pään päälle!
  ヽ(´∇`)ノ

  VastaaPoista
 3. Onnea opiskelupaikasta! Minäkin olen tuota tietojenkäsittely alaa harkinnut, on varmasti mielenkiintoinen ja avaa ovia sitten muualle :) En voinut olla kommentoimatta kun luin, että aiot cossata League of Legendsista Traconissa! Pitää kyllä bongata sinut sieltä sitten. Ketä aiot cossata? Meidän piti nyt Animeconiin tehdä paricossi poikaystävän kanssa myös kyseisestä pelistä mutta taitaa jäädä myöhemmälle. Ehkä juurikin tuonne Traconiin jos vaan yhtään tarkenee Pool Party skineissä heilua. ^-^ (mutta vähän epäilen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se vaikuttaa kyllä todella ihanalta alalta tällaiselle tietokonenörtille :D heh
   Traconiin olen tekemässä Syndraa :) Toivottavasti löydät mut sitten Traconissa :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3