#BackToSchool

16.39

Moikka! Mulla on tänään viimeinen kesäloma-päivä ja ajattelin että nyt on paras tulla kirjoittamaan tästä erittäin kuumasta aiheesta, eli kouluun paluusta. Minäkin todella aloitan huomenna opinnot Tampereen ammattikorkeakoulussa Tietojenkäsittelyn alalla, ja olen jännittänyt koulun alkua jo monta päivää. Tänään en millään ole pystynyt pysymään paikoillani, vaan kokoajan minun on tehtävä jotain etten ajattelisi pelkästään huomenna alkavaa koulua. 
Täällä on siis erittäin kuumat paikat, varsinkin kun en ole opiskellut viimeiseen vuoteen mitään. Pidin siis välivuotta ja työskentelin Turun yliopiston yhdessä opiskelijaravintolassa. Minua suoraan sanoen pelottaa jopa se, etten muista millainen opiskelija olen. Olen yrittänyt koko kesän vakuuttaa itselleni, että olen ahkera ja täydellisyyteen pyrkivä, mutta minusta tuntuu että todellisuus näyttää julmat pitkä kyntensä jo ensimmäisen syyslukukauden aikana. Toivon tuitenkin että olen välivuoden aikana kasvanut niin ihmisenä kuin opiskelijana.


Tänään haluan tulla puhumaan työpöydän tärkeydestä. Mulle tuli muuton aikana mahdollisuus ostaa suuri ja omiin tarpeisiin mainio työpöytä. Voisin sanoa että tämä on todellinen monitoimipöytä, koska tällä pöydällä meikkaan, ompelen ja tulen hoitamaan myös kouluasiat. Vaikka kuvissa näkyy pöydällä olevan paljon erilaista tavaraa, on tässä kuitenkin edelleen erittäin paljon työskentelytilaa, mitä minä arvostan todella paljon.En ole vielä ehtinyt hankkimaan nauloja, jotta saisin taulut seinille enkä pöydälle seinää vasten nojaamaan, mutta kyllä tuo tuossakin sopii olla. Mun mielestä tuollaisen lempiryhmän katseleminen opiskellessa tuo erittäin paljon lisää motivaatiota ja intoa jatkaa asioita. Jos siis sinulla on mahdollisuus sijoittaa pöydällesi jokin motivoiva tai innostava kuva tms. niin suosittelen sen suuresti sen sijoittamista pöydällesi.Olen oikeasti todella järjestelmällinen ja tarkka, vaikka ystäväni eivät siihen välttämättä heti uskoisikaan, koska huoneeni on aikalailla sotkussa joka päivä. Haluain nyt kuitenkin panostaa täällä uudessa kodissa ja nimenomaan omassa huoneessani siisteyteen, siksi myös työpöydälleni ostin kaksi koria. Toinen on itseasiassa täynnä pompuloita ja nitojan nastoja, mutta toisessa on kynä ja sakset. Tuohon turkoosiin koriin, tulen vielä laittamaan muitakin kyniä ym. mutta toistaiseksi minulla on vain nuo. Ja tottakai teroitin täytyy olla saatavilla, se on tuolla peilin jalan takana hieman piilossa.


Työpöydälläni on myös neljä erilaista vihkoa, joista ylempi kierrevihko on vuosikalenterini. Haluan, että minulla on aina käden ulottuvilla paperia vaikkapa sitten muistiinpanoja varten tai töherryksiä varten, mikäli taiteellinen puoleni sattuisi heräämään yllättäen eloon.

Toivottavasti tällainen teksi oli mieleen! Minä jatkan tästä nyt valmistautumista huomista varten ja koitan hoitaa vielä hoitamattomat asiat hoidetuiksi. Nähdään taas seuraavassa kirjoituksessa!

You Might Also Like

6 tähdenlentoa

 1. Ihana nimi sun blogilla ja tsemppiä alkaviin opintoihin! :)

  VastaaPoista
 2. Apua kuinka kaipaankaan sitä tunnetta kun uusi koulu alkaa! Uusien vihkojen tuoksua, tuliteriä kyniä ja vasta ostetun laukun riemua ;_;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin olen kaivannut ja nyt taas pääsen siitä nauttimaan :D

   Poista
 3. Buum! Sait haasteen!
  Koska pidän blogistasi, niin ajattelin haastaa juuri sinut!

  Tsekkaa: http://ninillaa.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-discover-new-blogs.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh! täytyykin ottaa haaste vastaan, kiitoksia. :)

   Poista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3