Haluatko vaikuttaa?

8.54

Mun blogilla tuntuu aina vain olevan hankalempaa jatkaa elämäänsä aktiivisena, ja siksi haluaisinkin teiltä lukijoilta kysyä postusideoita! Asupostauksia ja ostoksien esittely-postauksia tulee jatkossakin, mutta olisiko teillä joitain tiettyjä aiheita joista haluaisitte minun kirjoittavan? Ideat saavat olla tottakai myös ns. 'kliseisiä', eli haluaisitteko esim että jatkaisin vuoden alussa aloittamaani 'Kuukauden suosikit'-postaussarjaa? (mulla on vain vaikeuksia muistaa mitä on tullut hankittua minäkin kuukautena, mutta tottakai voin vaikka kirjoittaa kaiken paperille ylös, jos niitä postauksia haluatte)

Näitä aion jatkaa:
OOTD-postaukset
HAUL-postauksia
Musiikkia korvilleni-postauksia
Kuukauden suosikit-postauksia
Inspiration-postauksia

Joten heittäkääpä ihan vapaasti mulle postausideoita!


You Might Also Like

4 tähdenlentoa

 1. Minusta OOTD-postaukset sekä erilaiset haulit ja ostopostaukset ovat aina kivoja. Myös tutoja/step-by-steppejä erilaisista J-fashion/alternative fashion tyyleistä olis kiva nähdä!
  Myös jos esimerkiksi katsot animea tai luet mangaa niin joku lyhyt summary postaus että mitä siinä tapahtui (plotti jne) ja sun mielipiteet yms on yees. :) Sama juttu myös vaikka tv-peleistä (jos siis pelaat jotaki).
  Erilaisia arvosteluja nettikaupoista ja niiden tuotteista (esim eBay-myyjiä) voi myös olla kiinostavaa luettavaa. Myös jos käytät esim värillisiä piilareita tai peruukkeja niin näistä arvosteluja ja kuvia kehiin!
  Ai niin, ja valokuva-postauksia!

  No jospa tossa nyt jotaki on... :'D

  ☆ Shiro Samurai's Cosplay Blog ☆
  ☆ Facebook Cosplay Page ☆
  ☆ Ink & Sword Lifestyle Blog ☆

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kuin Shiro Samurai. Tuommoisia kuukauden suosikit, arvostelut, haulit ym. postaukset ovat tosiaan kivoja ja kannattaa myös noista anime/manga sarjoista höpötellä jos vaan innostaa kirjoittaa! Niitä ainakin luen blogeista mielelläni. Ja semmoisia omia TOP-5 listoja esimerkiksi musiikista, animaatioelokuvista, sivustoista, lapsuuden lempiasioista ym. näitähän on vaikka kuinka paljon ja on kiva lueskella blogeista. Videopostaukset ovat myös erittäin buenoja >3< Kannattaa myös penkoa netistä noita aiheita ihan englanniksikin, sieltä löytyy vaikka mitä (itsellä varmaan miljoona kansiota tuolla täynnä linkkejä mahdollisista blogiaiheista ja artikkeleista, joissa on ehdotettu hyviä ja erilaisia aiheita)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täytyykin tästä nyt sitten alkaa suunnittelemaan postauksia :)
   Youtubeen os tullut tehtyä videoita säännöllisen epäsäännöllisesti ja sieltä mut löytää nimellä: Erikahenriettax
   Ja kyllä olen selaillut paljon erilaisia blogeja, en ole vain viitsinyt alkaa "matkimaan" vaikka useat tekevätkin samoista aiheista postauksia.

   Poista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3