Täällä mä olen

9.16

Mulle tultiin toissapäivänä valittamaan jopa askiin että blogini on hiljainen. Tiedän sen ja se kaduttaa sillä mulla on ihan älyttömästi ideoit tällä hetkellä blogia varten ja materiaaliakin on kertynyt. Mulla on ollut koulun kanssa erittäin kiireistä, mun täytyy opiskella kotona ihan älyttömiä määriä johon en ole tottunut ja tehtävien tekeminen on vienyt paljon aikaa ja kaksinverroin enemmän kun materiaali on englanniksi jonka takia minun on täytynyt googlata, kääntää ja vääntää sanoja. Ensi viikolla mulla on kaksi tai kolme tenttiä, ja niihin lukeminenkin vie kaiken energiani sen lisäksi että matkustan Turussa lähes joka viikonloppu ja joskus jopa keskellä viikkoa koska pelaan ringetteä Turun Ringetessä.
Tälläkin hetkellä istun koulussa oppitunnilla ja kirjoitan tätä vaikka minun pitäisi tehdä jotain ihmeellisiä Excel-tehtäviä. Eniveis, halusin vain tulla ilmoittamaan että elossa ollaan ja postauksia tulee, kun vain ehdin keskittymään niiden kirjoittamiseen. Joten pysykää kuulolla, palaan bogimaailmaan niin pian kuin vain kykenen. Ottakaa loppuun vielä kuva minusta ja yhdestä parhaasta ystävästäni Traconissa!

P.S. Sain vihdoin aikaisena joululahjana oman kamerajalan! Joten nyt pystyn jopa kuvaamaan videoitakin helpommin ja kivemmin! 


You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3