YOUTUBE CALLING

13.40

Mulla on tosiaan alkanut uus koulu, muutto Turkuun onnistui hyvin ja uusi ringette-kausi on startannut hienosti sekä cosplay-vuosi on saatettu päätökseen Traconissa syyskuun alussa. Tuo edellinen kirjoitus on tosiaan kirjoitettu jo viime toukokuussa, mutta unhdin julkaista sen ihan totaallisesti. Ajattelin kuitenkin sen julkistaa nyt, koska mielestäni se oli niin onnistunut teksti.

Mutta niin, kuten edellisessä tekstissä pohdin toukokuussa että en haluaisi tätä blogia  " tuhota" kokonaan, niin pohdin pitkän ajan mitä ylipäätään somessa teen kun yritin tän blogin ohella pitää pystyssä youtube-kanavaa yms. Joten päätin jatkaa tälläkertaa youtuben puolella videoiden tekoa koska se tuntuu tällä hetkellä mielekkäämmältä ja toivon kehittyväni siinä enemmän.
Mutta en poista tätä blogia, koska minulle saattaa joskus tulla sellaisia hetkiä kun haluan vain kirjoittaa jotain, niin silloin tulen tänne.

Mun uuden youtube-kanavan löytää youtubesta nimellä Erikahenriettax. Toivottavasti jatkatte mun seuraamista siellä, koska kanavani sisältö tulee olemaan aika samanlaista mitä täällä bloginkin puolella on ollut.


You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3