EKA AKRYYLI-KYNSI IKINÄ

16.01

Mulla on ollut tän vuoden puolella ihan älyttömät kynsikuumeet mitä en ole näin pahana viel kokenut, ja olenkin parit kynnet pahimpaan tuskaani tenhyt geelillä mutta kun käytän geeliä niin niillä kynsillä on tapana tippua erittäin helposti iskuista tai sitten muuten vain päästävät ilmaa kynnen ja geelin väliin niin tippuvat sen takia viikossa pois.
Päädyin kuitenkin eilen illalla katselemaan akryyli-kynsien tekoa ja step by step for beginners-videoita ja samalla muistelin että kun joskus ensimmäisiä kertoja kynsijuttuja ebaysta tilatessani mukana tuli sitä tujua akryyli-nestettä ja kolme purkkia pulveria. Joten siitä sitten tartuin tuumasta toimeen ja videoiden ohella aloin tekemään ensimmäistä omaa kynttä.
Ei tuosta kuvasta kyllä oikeen mitään irti saa, mutta onpahan akryyli-kynsi. Olihan se siinä akryylin laittovaiheessa ihan älyttömän epätasainen ja ruma, mutta kun viilasin kynnen nätisti parilla eri viilalla, oli lopputulos ihan siedetävä. Ja tämä jopa tuntuu kynnessä siltä että ei tipu ihan heti mihinkään vaikka en viilannut omaa kynttä tms. Myös täytyy hieman kehua että sain kynnen päälle kauniin pyöreähkön muodon, eli sellaisen kun sen periaatteessa täytyy olla.
Tämä kynsi toimii tosiaan kokeilu-kyntenä, koska akryyli ei ole mulle tuttua materiaalia, niin katson miten kynsi pysyy paikoillaan tällaisenaan ja miten hyvin kestää mun elämässä. Mikäli totean tämän hyväksi, niin varmaan seuraavat kynnet teen kaikki akryylillä.

Tuotteet joita käytin:
OPI, Push & Pur-Pull, Sokos
Oriflame, Base & Top Coat, Oriflame
Sininen glitter, eBay

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3