NU'EST @ Helsinki 23.11.2014, Nosturi

19.59


-------------------------------------------------------------

Okei eli. Viime sunnutaina tapahtui jotain todella taianomaista. Pääsin nimittän KPOP-bändin keikalle Helsinkiin! NU'EST tuli siis Suomeen heidän Euroopan kiertueellaan suoraan Pariisista jossa he pitivät ensimmäisen keikkansa euroopassa. Keikka alkoi noin 18.30 ja päättyi harmillisesti jo ennen kahdeksaa. Suhteellisen lyheksi se siis jäi, mutta eihän pojilla juuri biisejäkään vielä ole joten ei voi mitään.

Okay. Last sunday I went to see one of my favorite KPOP-band gig first time in Helsinki,Finland. NU'EST came first time to Europe and right after their first gig in Paris. Gig stated about 6.30pm and ended about 8.00pm.


Keikka oli aivan älyttömän upea! Mulla on ollut ongelmia ymmärtää alun alkaenkin se että niinkin tunnetty ryhmä kuin NU'EST tulee suomeen keikalle tai edes se että mä nään ne pojat livenä! Oli aivan uskomatonta nähdä ne tossa lavalla tanssamassa ja laulamassa ja juttelemassa fanien kanssa. Mä niin toivon että toi meidän luoma banneri-meri (jossa siis luki koreaksi kiitos) teki poikiin vaikutuksen ja todella toivon että he tulevat vielä uudelleen takaisin joskus. Toivon myös että silloin olisi myös kaikki ryhmän jäsenet paikalla ja että näkisin Baekhonkin livenä. Harmitti niin ettei hän päässyt kiertueelle!

Gig was so amazing! I had difficult to understand that NU'EST is really coming to Finland and I'm seeing them singing and dancing in live! I hope NU'EST liked our ocean of banners what we created to NU'EST (there were written 'Thank you' in Korean). Hopefully they come back someday with Baekho. It was so sad news when I heard that he cannot come their Europe tour. 

Olen aina pitänyt Suomea niin pienenä peräkylänä ettei Korealaiset edes tietäisi missä Suomi on tai mikä Suomi edes on. Jotenkin aina ajatellut 'ettei tänne kuitenkaan kukaan kuitenkaan tule'. Kuitenkin, me fanit sainne NU'ESTin tulemaan Suomeen ja toivon että saadaan muitakin grouppeja koska kpop on rakkautta!

It was so unbelievable to see boys of NU'EST. It's always been such big dream and now it came true! 

Saan vieläkin kylmiä väreitä ja alan hymyilemään joka kerta kuin hölmöläinen miettien että 'mä olen nähnyt nää pojat livenä'! Plus vielä se kun Ren katsoi sinne parvelle päin missä olin ja AAAAAH. En kestä. Anteeksi, voisin fangirlata siitä jollekkin koko illan ihan vain koska se oli jotain niin söpöä ja ihanaa ja kaikkea. AHH.

I will go goosebumbs every time I listen music by NU'EST and I start smiling like a dumb. It was  like a dream when Ren looked that way where I was and smiled. Ren is just so cute and adorable and everything and I just can't handle myself with this. I would like to talk this so someone like hours and hours. ONE OF MY BIG DREAMS CAME TRUE AND NOW I'M SO HAPPY! 

I'm sorry about my bad english.

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3