Blog's first official OOTD post in 2015

18.05


Wig: Aqua Doll
Hat: H&M
Shirt: Seppälä
Trousers: H&M
Shoes: H&M
Bag: Liz Lisa
Jacket: Halonen
Jewerly: Talking to myself, Cybershop & Backstreet


Finally. Ensimmäinen asupostaus tähän blogiin vuonna 2015! Mulla on ollut tänään pitkästä aikaa ensimmäinen vapaa päivä ja päätin jälleen vähän laittautua normaalia enemmän. Tällä kertaa vedin Aqua Dollin peruukin päähäni minkä tilasin Winkie Winkie -verkkokaupasta viime viikolla ja sain sen eilen. Peruukin väri on Tuhkan Pinkki. Peruukki on aivan älyttömän kevyt ja mukava päässä, kuitu on todella pehmeää ja sitä on paljon ja rakastan tätä väriä koko sydämmestäni! Vaikka peruukki on väriltään ja muodoltaan todella paljon sellainen mitä minun odoitettaisiin vähiten käyttävän koska rakastan täydellisen suoria ja pitkiä hiuksia, niin silti luulen tämän peruukin sopivan minulle oikein mainiosti.

Summary: This year's first outfit post in this blog. I bought new wig from Winkie Winkie and I really love this wig so much. The color of this wig is Ash Pink. Even I love complete straight hair so I still think that this wig suits me quite well.

You Might Also Like

2 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3