Hyvä ruoka, parempi mieli

22.26
Olen jo pitemmän aikaa halunnut tehdä tänne blogiin jonkinlaisen ruoka-postauksen, mutta sen teko on kuitenkin aina lykkääntynyt sillä etten ole joko itse tehnyt ruokaa tai olen totaallisesti unohtanut kuvata koko luomuksen. Nyt kuitenkin eilen pääsin kokkaamaan minulle ja poikaystävälleni. Aterista tuli kovin yksivärinen ja tylsän ruskea koska en löytänyt kotoa kuin Soba-nuudeleita munanuudelien sijaan. Kastikkeeseen ruskistin hunajamarinoitua kanaa ja mukaan kaadoin Lidlistä ostettua Vitaasia Teriyaki-kastiketta sekä herne-, maissi-, paprika-sekoitusta. Ja päälle vielä rukolan lehti.

Mitä mieltä olette tämän tyyppisistä postauksista? Voisin tottakai kuvata vielä aineksetkin jotta teidän olisi helpompi hahmottaa tuotteet, ja enemmän myös resepti-tyyppisiä ohjeita. Tykkään muutenkin kokata todella paljon, mutta teen sitä vain aivan liian harvoin koska asun vielä kotona ja äiti tekee suurimmaksi osin ruat meille.

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3