OOTD: Hippie

12.42Beanie: Choies
Glasses: Choies
Shirt: Seppälä
T-shirt: H&M
Shorts: Second hand
Socks: Backstreet
Shoes: Converse

En oikein tiedä millä nimellä tällaista asukokonaisuutta kutsuisin. Siinä on minun mielestäni vivahteita kpop-tyylistä tai kai niin sanotusta korealaisesta hiphop tyylistä tms. Anyway, tykkään tällaisesta asukokonaisuudesta erittäin paljon ja olen jo about kuukauden miettinytkin miten tällaisen kokonaisuuden kokoan ja nuo Tampere Kupliista ostetut polvisukat (jotka ostin myös mustana) mielestäni kruunaavat asukokonaisuuden. Myöskin nuo pyöreät lasit ovat uusi rakkauteni, olen kuolannut kyseisiä laseja jo noin vuoden verran ja vihdoin minulla on omat! 

Halusin myös kokeilla keskijakausta itselläni uudestaan puolen vuoden jäökeen ja uskaltauduin menemään myös julkisille paikoille kyseisen hiustyylin kanssa ja vielä ilman pipoakin. Jokseenkin vihaan tukkaani juurikasvun ja värin vaihdon takia tällä hetkellä erittäin paljon, mutta toivottavasti tämä on nopeasti ohimenevää.

Tämä oli nyt vähän tämmöinen vähän vähemmän kuvattu ootd-postaus mutta koitan kuvata uudestaan kun saan ebaysta tilaamani yhden tietyn paidan mikä on tähän mielestäni enemmän kuin vain täydellinen. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte tästäkin asukokonaisuudesta.

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3