Kuvia lähikuuausilta via phone

13.37
Ensimmäiset 2 kuvaa on otettu tällä viikolla viikolla viimeisenä aurinkoisena ja lämpimänä päivänä meidän parvekkeella. Neljä jälkimmäistä näyttää vähän miltä näytin Halloweenina. Silloin en asukuvia saanut, mutta voin sanoa, että silloinen pukeutumistyylini lämmitti sydäntäni niin, että ei varmasti jäänyt viimeiseksi sillä tavalla pukeutumiseksi.

Tämän syksyn aikana olen innostunut myös polttamaan kynttilöitä (ja sammuttaessani niitä saanut myös palovarottimen ulvomaan), ne vain jotenkin ovat rauhoittaneet ennen nukkumaan menoa. Hämeenkadun Approissa jatkopaikkanamme toimi Pakkahuone ja siellä meille esiintyi Darude. Oli kyllä silleen aika perseestä että ainut kappale minkä koko sali halusi kuulla oli Sandstorm ja sekin miti miksata siinä esiintyessä ihan perseelleen lisäillen sinne jotain mitä ei siihen kuulu ja esittäen sen aivan liian lyhyenä. Anyways, kivaa oli kuitenkin olla eturivissä kattomassa. Ja viimeiset neljä selfietä/kuvaa on ihan vaa randomeita elokuusta viime viikkoon.

Olen tällä hetkellä matkalla joukkueeni kanssa Hyvinkäälle peliin, ja kirjoitan tänne vaikka minun pitäisi kirjoittaa enkun esseetä ja tehdä muitakin läksyjä ja vaikka mitä muuta. Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte tällaisesta postauksesta!

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3