Herätys!

12.35

En tiedä mistä tämä bloggausinspiraatioaalto iski, mutta haluan parantaa blogiani reilusti. Tarkkasilmäisimmät varmasti jo huomasivatkin että blogin ulkoasu on kerennyt muuttumaan viikon aikana pariinkin otteeseen, myös uusi banneri on luotu. Lisäsin myös yläpalkkiin kohdat 'About me' ja 'Contact me' . Kirjoitin ne jopa englanniksi ja loin tälle blogille oman sähköpostinkin.

Myös joidenkin kuvien laatu tulee paranemaan jonkin verran. Ihan vain siksi että saan käyttää vanhempieni järjestelmäkameraa, Canon EDS 450D ja objektiivi 28-135mm ennenkuin saan ostettua oman järjestelmäkameran.

Kuva by google
Ajattelin nyt laittaa tähän muutaman asukuvan tältä viikolta. Meillä koulussa on ollut tällä viikolla vaihtelevasti keittiötä ja teoriaa, mutta kuitenkin suurimmaksi osaksi ollaan istuttu tietokoneluokissa joten olen jaksanut aamuisin tälläytyä hieman enemmän. Meikki on ollut joka päivä ihan samanlainen eli ihan perus meikkivoide, puuteri, ripsari ja kulmaväri.


Tämä osukokonaisuus on tiistailta. Farkkutakki: isoäidin vanha, toppi: second hand, huivi: glitter, farkut: kapphal, kengät: H&M.


Tämä on taas puoletaan torstailta. Punainen paita: Seppälä, t-paita ja toppi: H&M, huivi: Glitter, housut: Kapphal, kengät: H&M, laukku: Laukku rasti.

Semmoista tällä viikolla. Seuraavassa päivityksessä tulee varmaan tammikuun lempparit tai jokin haaste, tai varmaan milemmat ensi viikolla. Stay tuned! ~~



Ei ole kouluakaan enää jäljellä kauaa < 3

You Might Also Like

0 tähdenlentoa