We heart it -haaste

12.55

Tartuin tähän haasteeseen luettuani siitä täältä blogista. Harvemmin innostun sen enempää mistään haasteista, mutta tämä tuntui kovin mukavalta. Tämä haaste oli yllättävän haastava ainakin itselleni siinä mielessä että löydän sopivia kuvia kyseisestä palvelusta. Onnistuin nyt muutaman päivän ahertamisen jälkeen, joten let's beging!

Unelmahiuksesi/Your dream hair?

Unelmahiukset olisivat ehdottovasti kuvienmukaisesti todella pitkät ja latvoista laineikkaat/kiharat tai supersuorat niinkuin kuvassa 2. Ykköskuvassa esiintyvän Nammin tukka on ehdottomasti näista kaikkein lempparein tällä hetkellä mutta kelpuuttaisin sen mieluiten liilana.

Unelmakaupunki /Your dream city?

En kykene määrittelemään unelmakaupunkia koska en ole juuri matkustanut mihinkään. Tukholma ja North bay ovat kummatkin kaukana unelmasta, mutta jos minulta tullaan kysymään tätä kymmenen vuoden kuluttua, osaisin varmasti vastata.

Unelma-asuntosi/Your dream apartment?

Antaa kuvien puhua tässä tapauksessa puolestaan mutta sen kerron, että vimeisessä kuvassa esiintyvä suuri vaatehuone on ollut koko ikäni suurin haave. Taisi aikoinaan lähteä siitä kun näin Sinkkuelämää -sarjan Carrien suuren vaatehuoneen asuessaan Kihon kanssa, niin ajattelin että tuollaisen minäkin vielä joskus omistan!

Unelmavaatteesi/Your dream clothes?

Rokahtavaa gyarua = rokku gyaru yksinkertaisesti. Olen etsinyt pienen ikäni vaatteita jotka miellyttävät itseäni ja vihdoin olen sellaisen muodin löytänyt. Pääkalloja, kettinkejä, metalleja, gootahtavia vaatteita. Ihan unelmaa! Ja kuten jokainen näkee tuon villatakki kuvan, myös semmoiset vaatteet on ihania silloin kun ei tarvitse laittautua, saa vain olla rennoissa vaatteissa ja ottaa rauhassa.

Mitä teet mieluiten vapaapäivinäsi/How do you like spend your free time?

Vapaa-ajallani mieluiten vietän aikaani ystävieni kanssa, cosplayaan ja shoppailen. Se on ehdottomasti sitä parasta aikaa elämässä!

Tavaroita tai asioita joita haluaisit omistaa/Goods and things that you would like to own?

Ehkä vähän hassua, mutta totta. Haluaisin omsitaa koko mac-perheen, eli iPhonen, iPodin, iPadin, iMacin ja Mac Book Pron. Toistaiseksi minulta uupuu vielä iPad ja iMac. Myös oma järjestelmäkamera olisi kaveri. Rahaa voisi olla aina ja todella paljon! Myös aika kliseistä mutta isot tissit ja hyvä kroppa olisi sellainen mihin en sanoisi vastaan.


Unelmiesi mies/Man of your dreams?

Skippaan tämänkin koska ensinnäkin minulla on jo minulle hyvin rakas mies ja en edes osaisi määrittää millainen mies olisi unelmien mies koska hyviä puolia olisi niin paljon ettei kukaan ikinä olisi täydellinen.

Lempiherkut/Favorite goodies?

Olen suklaaholisti, kuvahan sen jo kertoo. Olen sille hyvin perso ja toisinaan se on kovin vaarallista jopa.

Mieleenpainuvimmat tekstit/Favorite quotes?

Antaa kuvien puhua taas puolestaan, koska mielestäni ne kertovat asiansa hyvin itse.


You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3