14.2.2014

0.03

Minun ei alunperinkään pitänyt päivitellä tänne tänään mitään, mutta sitten tapahtui jotain ja pääsin kuvankäsittelyohjelman kimppuun ja aloin luomaan tänne hieman uudenlaista ilmettä jälleen kerran. Ehkä nyt on enemmän mieleen ja selkeentyikin omasta mielestäni jopa hieman tämän blogin selaaminen, en tiedä mitä mieltä te olette mutta minusta ainakin ja pidän lopputuloksesta.


Tosiaan, vaihdoin taustakuvaa blogille, myös banneri vaihtui ja sivupalkissa muuttui sosiaalisen median linkit mistä minut löytää ja nyt ne on tuommoisia suloisia pikku palleroita. Hih < 3 Ja myös Bloglovinille ja Blogilistalle loin uudet kuvakkeet. Taioin myös esimerkiksi facebook-sivulle, instagramille, askille ja tumblrille pikkuiset pallerot linkeiksi tuon oman kuvan alle sivupalkkiin. Ne löytyvät siitä nyt kätevämmin ja toivottavasti pidätte ratkaisusta. Joitan widgetejä poistelin ja lisäsin yhden uuden, eli alimman Fashiolistan. 


Mulla alkoi tänään kahden viikon hiihtoloma joka kyllä tulee ihan tarpeeseen. On ihana saada nukkua pitkään, laittautua ja meikata joka päivä niinkuin haluaa, ja vain viettää laatuaikaa kavereiden kanssa. Ei tarvitse olla hikisessä keittiössä hattu päässä ja hiukset liiskaantumassa sen alla. Taidan jopa käydä ostamassa niitä kauan himottuja (kuitu)rastoja cybershopista ja tungen niitä päähäni suorakuitujen lisäksi. Ihanaa elämää, juuri sellaista mistä pidän!
Mulla on muutenkin ollut tänään niin hyvä päivä, kaikki on mennyt hyvin.  Sain tukkaa tupeerattua taas niin kivasti aamulla puffpuffpuff että ihan itkettää etten kerennyt laittaa pidennyksiä päähän. Sitten vielä elämä on ollut tänään niin pinkkiä vaikken siitä muuten niin välitäkkään niin tänään kaikki pinkki on näyttänyt niin ihanalta ja voi kamala kun olen sekoamassa. Well, ehkä se on tämä päivä vain.
Viikonloppuna olisi jälleen pari ringettepeliä edessä ja kavereiden kanssa huomenillalla toivottavasti ulkonä käymään illalla kun en ole pitkään aikaan ihmisten ilmoille päässytkään.


Muokkailin myös eilen mun yhtä peruukkia. Tupeerasin sitä ja koitin saada sitä muistuttamaan gyaru-tukalta, mutta taisin hieman epäonnistua. Kuitu oli turhan liukasta ja tupeeraaminen vaikeaa ja en saanut sitä kuin vain hieman tyveen. Mutta olen silti iloinen lopputuloksesta, koska tuo oli kuitenkin ensimmäinen yritys.


Mutta nyt taidan lopettaa tähän, joten ensikertaan! ~~  < 3

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3