Shopping day

10.34

Olin eilen kavereiden kanssa myllyssä shoppailemassa ensiviikon laiva-reissulle uutta paitaa. Paita löytyi loppujen lopuksi seppälästä ja ostin siihen myös kaulakorunkin mukaan. Nyt on laivalle ilta-asustus hankittu ja päätetty, jahka vielä osaisin päättää mitkä kengät laitan jalkaan. Varmaankin mun vakio baarikengät ja ehdottomat lempparit, H&M:n mustat maiharit. Ahh niin ihanat jalassa, paksu pohja ja pitkiäkin aikoja seistessä ei ala jalat särkemään tai muuta epämukavaa. Ihan täydelliset siis! Tässä siis mitä tuli hankittua eilen ja aiemmin reissua varten.
Paita&Kaulakoru @ Seppälä, Kynsitarrat @ GinaTricot , muut korut @ Glitter

Meillä oli tosi mukava reissu myllyssä. Olinkin siellä about 4 tuntia ennenkuin lähdin treeneihin. Laittauduinkin ihan kivasti ja siihen vierähti aikaa reilu tunti. Huoh, täytyy koittaa opetella olemaan nopeampi laittautumaan.. 
Tuli myös ostettua yksi peli Xbox 360:lleni. Nimittäin ihan oma Dynasty Warriors 7! Olen tähän mennessä pelannut vain kaverin DW7:kaa ja olen niin iloinen että löysin oman. Ja vielä suhteellisen halvalla kun ei maksanut käytettynä kuin 15€. Siellä olisi ollut myös DW6 ja DW 5 Empires, mutta päädyin tohon seiskaan kun se on mielestäni paras tähän mennessä, kun kasia en ole vielä pelannut vaikka pääsen ehkä huomenna ku nään kaverini niin sillä on DW8 ja varmaan pelataan sitä myös, YAY! 

Mutta mutta. Mun pitäis alkaa pikkuhiljaa ettimään ittelleni työpaikkaa. Valmistuminen kesällä ja ahh niin ihanat paineet kun täytyy melkeenpä heti töihin mennä. En millän jaksaisi, sitäpaitsi en tiedä millaista hommaa edes haluaisin tehdä. Haluaisin vielä myös opiskella vaikka mitä, mutta ehkä välisuosi tai iltalukiossa pari japaninkielen kurssia saa kelvata nyt. Katsotaan ensi keväänä uudestaan mitä, missä ja milloin opskellaan jos opiskellaan, kun poikaystäväni nyt ensin suorittaa tuon armeijan alta pois.


Mutta katoan tästä nyt siivoamaan, joten heihei taas vähäksi aikaa ~~ ! 

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3