CL -MTBD (Mental Breakdown)

10.36

Tässä parinpäivän sisällä on syntynyt suhteellisen suuri paskamyrsky upean CL -solistimme uudesta kappaleesta nimeltä MTBD (Mental Breakdown). En itse ole kovin hyvin mukana asiasta, mutta muslimit ovat ottaneet nokkiinsa siitä, että MTBD:n biitti yhdessä kohtaa kappaletta saattaa kuulostaa hieman samalta kuin jonkun muslimi-pojan puhe lukiessaan koraania.


Täytyy omasta mielestänikin kyllä myöntää että siinä alussa saattaa kuulostaa hieman samalta, mutta koska en ole musmili saatika lukenut koraania, niin en voi tarkemmin sanoa. Mutta omastamielestäni kuitenkin muslimit ovat ylireagoineet. Twitteristä löytyi muslim blackjack, joka oli kirjoittanut hienon twiittauksen asiasta. Olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä.


Minä en todellakaan usko siihen että CL haluaisi loukata muslimeita, ja sitäpaitsi mielestäni on väärin haukkua yksin CL lyttyyn. Eikö se ole YG loppupeleissä joka päättää näistä jutuista? En tiedä, mutta luulisin. Toivottavasti YG Ent' tulee pian selventämään asiaa kaikille jotta nähdään että tämäkin paskamyrsky on ollut aivan turhaa. Muutenkin tekee pahaa lukea tällaisia kommentteja, kun toivotaan CL:n kuolemaa ja helvettiin menemistä. CL on upea nainen jonka paikka on lavalla kaikkien rakastavien faniensa edessä esiitymässä heille. CL:llä kuuluu olla oma yksityinen elämä, jonka toivon pysyvän tästedeskin tämän jutun jälkeenkin. 




Kiitos, olen puhunut !


LET THEM HATERS SIT AND STARE


You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3