Höpinää

23.05

Mulla on jotenkin ollu erikoinen tilanne tuon meidän luokan laivareissun jälkeen. Mun ei oo tehny mieli yhtään alkoholia ja en sitä ole edes pystynyt juomaan. Ja tupakan haju tekee nenässä pahaa ja melkeen tulee sellainen olo että kohta lentää laatta. Olenkin päättänyt pysyä ainakin kuukauden kuivilla lähtien heti laivareissun jälkeen. Hienosti se onkin mennyt. Harmittaa vain että ystäväni jaksavat joka viikonloppu käydä juomassa "vaikka rahaa ei enää ole". Tuntuu aina, että jään kaikesta aina ihan ulkopuolelle ja oon ihan yksin vain sen takia etten käy juomassa. Olen ihan iloinen että harrastan ringetteä ja cosplayta. Rahat menee vähän järkevämpään kuin alkoholiin ja vaikka jään ulkopuolelle luokkakavereideni jutuista, minulla on edelleen aina yhtä ihanat cosplay-toverit. En siis periaatteessa jää yksin, mutta heitä kuitenkin tapaan sen verran harvoin että ihan harmittaa.

Asiasta kolmanteen. Olen alkanut pohtimaan uutta nimimerkkiä youtubeen. Nykyinenhän on Ekirafly, ihan vain siksi että tiliä luodessa mikään muu ei ollut mahdollinen, ja en ole aiemmin osannut sitä muokata kuin nyt. Eli pähkäilen nyt sitäkin, että millainen olisi kiva. Täytyy vain keksiä selainen jonka ihmiset saattaisivat jopa muistaa, ei liian tylsä tai liian pitkä. Joku semmoinen sopivanpituinen ja minua kuvaava. Sitä miettiessä saattaa vierähtää varmaan aikaa, kunnes joku päivä jokin nimimerkki-idea iskee päähäni kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Olen myös listannut kaikkia kivoja videoideoita ylös joita tulen julkaisemaan tässä omalla ajallaan. Loppujenlopuksi löytyi paljon sellaisia videoita joita pystyn ja kykenen tekemään, nyt tarvitsisi löytää vain aikaa niiden tekemiseen..

Tämä oli tälläkertaa tällainen tylsä tekstipostaus, mutta ensi kerralla varmaan taas hieman kuvia, joten 

byeeee ~~


You Might Also Like

2 tähdenlentoa

 1. Voihan baariin mennä vaan vesilinjallakin? :) Vesihän ei baareissa maksa mitään, eli ei menisi myöskään rahaa mutta pysyisit silti mukana kavereidesi jutuista. Tosin, ei se kovin hauskaa oo olla ainoa selväpäinen, jos muut on tosi kännissä... voihan sieltä silti aiemminkin lähteä. Ärsyttävää muuten tollanen, et "ei oo rahaa" mut on kuitenki varaa heittää yli 20e baareihin joka viikonloppu.

  Äh, en edes tiedä miksi kommentoin :D vähän turha oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sinne voi, mutta silti. :'D Ei niiden örveltämistä kestä katsoa selvinpäin, heh :D

   ja ei suinkaan turha kommentti, ihan kiva nähdä että tekstejäni luetaan ! :D

   Poista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3