Hullut päivät

20.57

Juu, viime viikolla postailin 3+1-päivistä, tällä kertaa tulen höpöttämään Hulluista päivistä. Ja todella hulluiksi ne minun kohdallani muuttuivat. Varsinkin lauantai-aamuna herätyskello soi klo 6.30 ja niin lähes pomppasin sängystä ylös, vedin vaattetta päälle ja lähdin unen pöppöröisenä Stockmannille. Mukaan tarttui Canonin EOS 1200D -järjestelmäkamera plus perus 18-55mm objektiivi ja kaveriksi vielä hieman suurempi 75-300mm objektiivi. Sitten tottakai ostin myös muistikortin ja silläkin kokoa 64gigaa joten ei sekään täyty ihan heti.
 Vaikka ihmiset ja arvostelut sanovat että tämä on hyvä kamera aloittelevalle kuvaajalle niin olen tähän todella tyytyväinen vaikka meillä on myös tuo Canonin EOS 450D 28-135mm objektiivilla.Tää kamera in ihan älyttömän kevyt verrattuna tuohon 450D:hen. Paino ilman objektiivia vain 500grammaa ja ei nuo objektiivitkaan paljoa paina. Tätä tykkään varmasti kanniskella mukana enemmän mitä tuota toista juuri siksi että tämä on niin kevyt malli. kuvatkin on tosi hyviä mitä tällä nyt tänään kävin aamulla kuvailemassa mielestäni keskustan yhtä kauneinta paikkaa.

Olen vain niin onnellinen tuosta kamerasta. Mulla on myös nyt tilattuna tuolta maailmalta pari ylläriä joista sitten bloggailen kun vain saan ne käsiini. Myös halloweenista tulen kirjoittelemaan sitten ajallaan jotain ja varmaan jotain leipomis-juttujakin ehkä tulossa. Sen näkee sitten miten paljon kerkeän!

You Might Also Like

2 tähdenlentoa

  1. Ei jaksanut enää kirjautua sisään, mutta paljonko tämä sinun kamerasi maksoi?:) Tosi kivan oloinen blogi ja minäkin pelasin aikoinani ringetteä monta vuotta!
    t: Senni,
    http://puoliksiporo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. :) juu se lukee siinä kuvastossa ihan mutta 599€ tuosta maksoin. Ihan hyvään hintaas siis tuo setti.

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3