B.A.P MATRIX - COMEBACK

9.40

Hei vaan hei! Nyt tulee mun erittäin kauan odotettu kirjoitus tänne blogiin. Olen jo pitkään ajatellut että tekisin B.A.P:n comebackista MV reactin -videon mutta koska mun reaktio oli siinä että pidin käsiä suuni edessä ja itkin onnesta, niin en sitten sellasta videota edes halua julkaista. Mutta kirjoittamalla saan mielipiteeni varmasti paremmin esille.



Eli, B.A.P teki comebackin eilen aamulla klo.8.00 suomen aikaa (15:00KCT) ja silloin alkoi heidän Showcase. Katsoin sen livenä kotona ja nyt sen löytää niin V appista kuin yutubesta klippeinä ja varmaan kokonaisena esityksenäkin. Kuitenkin, he aloittivat tunnin mittaisen shownsa Warriorilla, sen jälkeen he esittivät No Mercy:n ja Excuse Me:n. (alla oleva video on täyspitkä eli yli tunnin.)



Ja sitten he esittivät sen. Heidän levynsä Title-kappaleen (miten sen nyt sanoisi paremmin), Yong, Wild & Free. Rakkautta, täyttä rakkautta. Kappale kertoo heidän matkastaan B.A.Pnä ja siitä miten he selviytyivät vaikeista ajoistaan. (otin eng.sub veersion tähän niin kaikki ymmärtää ainakin jotain.)



Bang Yongguk, groupin Leader on sanoittanut koko levyn (ja työskentelee jo seuraavan albumin parissa joka julkaistaan ensi helmikuussa) ja Zelo ja Yongup ovat suunnitelleet koreografioita (onhan Yongup porukan main dancer).

Muutenkin kaikki B.A.P:n treaser kuvat ovat erittäin täydellisiä ja olen aivan kikseissä ollut näiden paluusta jo monta viikkoa. Nyt en pysty lopettaa uuden levyn uudelleen kuuntelua kerta toisensa jälkeen. Tuntuu niin oudolta et pojat on taas back 1v 9kk jälkeen vaikka niistä onkin aika jotain silloin tällöin esim Instagramissa jotain saanut seurattua (varsinkin Daehyun on ollut aktiivinen päivittelijä). ottakaa vielä yksi kuuma Yongguk kuva. < 3


You Might Also Like

2 tähdenlentoa

  1. Hei sulla on todella kiva blogi, miten en oo tänne aiemmin lötänyt :o Kivaa kun vähän alternativemmatkin ihmiset bloggaa <3

    VastaaPoista