Meikattu valhe

10.18

Näin tästä haasteesta pari postausta noin viikko sitten ja vihdoin uskalsin itsekin tämän toteuttaa. En ole koskaan itse ajatellut ened kuinka paljon meikki muuttaa ihmistä ja nyt kun tein tämän niin ymmärsin eron. Ja se ei ole mielestäni mikään pieni, aivankuin naaman toinen puoli kuuluisi jollekkin aivan toiselle! Halusin siis meikata itselleni tumman meikin, lisänä vielä tekoripset ja liila huulipuna (joka unohtui kuvasta D:).


Hiuksiin en tässä haasteessa koskenut, joten ne on ihan naturalit, harjattu vain yön sotkuista. Pistin muuten tukkaan "vähän" sävyttävää väriä, mutta enpä nyt tiedä onnistuiko, ehkä ihan vähän sain tukkaa punaiseksi siitä punaruskean sekasorron kamaluudesta.

 No makeup - With makeup

Mä tykään tosi paljon toteuttaa haasteita. Tää oli tämmönen tosi helppo jopa toteuttaa näin aamusta kun täytyy sitä aamulla muutenkin meikata. Vielä pitäisi osata taikoa tuohon vasempaan silmään yhtä nätti meikki, saa nähdä onnistunko. Mutta tässä vielä alla kaikki meikit mitä käytin tämän lookin toteuttamiseen.

Ensipäivitykseen ~~


P.S. Oli muuten vaikeeta keksii tälle päivitykselle sopiva otsikko! :D

You Might Also Like

0 tähdenlentoa

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3