Tracon 9

19.46

Kirjoitin jo cosplay-blogiini Traconista hieman mietteitä, mutta halusin tännekkin tulla hieman kertomaan tuosta tapahtumasta. Siellä kerroin enemmän omista puvuistani mutta täällä haluan tulla jakamaan teille kuvia niistä cosplayaajista joista otin kuvia. Suurimmaksi osaksi pelihahmo-cosseja siis, jota ystäväni tunnisti.

Tracon 9 pidettiin siis Tampereella Tampere-talossa 13-14.9.14 ja se oli minulle kolmas Tracon-tapahtuma. Itsekin cosplayasin kyseisessä tapahtumassa mm. Saeko Busujimaa Highschool of the Dead-sarjasta ja tosiaan cosplay-blogistani löydätte asiasta lisää tietoa.
Conissa tosiaan näkyi hurjasti cosplay-pukuja eri peleistä mm. League of Legendsistä ja Skyrimista sekä Final Fantasysta.

Itse en oikeesti tunnista noista neljästä ku vaan Jinxin ja Miss Fortunen, kaverini vain käski juosta ihmisten perään ja ottaa kuvan. Well, se taisi olla kohtaloni kun menin ottamaan järjestelmäkamerani matkalle mukaan.
Sitten vielä vähän Avatar-ihkutusta eli siellä oli Avatar (The last Airbender) cossaajia ja olin ihan pärinöissä kun oltiin juuri viimeviikolla poikaystäväni kanssa katsottu se loppuun netflixsissä. Se on muutenkin niin hyvä, että aloin katsomaan sitä maanataina jälleen uudelleen ja voivoi, en taida saada siitä ikinä tarpeekseni.

Mutta tämmöistä tälläkertaa, ensi päivitykseen! ~~

You Might Also Like

2 tähdenlentoa

  1. Heips! Mie olin tuo siniruskeapukuinen kissaäijä (J'zargo). Sallinet että nappaan kuvasta kopion otselleni?

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3