Shoppailua Myllyssä

14.26

Kävin eilen ystäväni kanssa Myllyssä ostoksilla. Ja tottakai suuntasin ensimmäisenä ViihdePysäkkiin katsomaan uutta ohjainta Wii-konsoliini. Ja semmoinenhan löytyi, jopa kympin halvemmalla mitä GameStopissa. Myös pari uutta peliäkin jälleen tuli ostettua xbox 360:een. 



Todellakin lempipelisarjani Dynasty Warriors, tällä kertaa numero 5 ja onko tuo nyt sitten joku erikoisversio kun on Empires. Ja ostin nyt vihdoin uusimman? Final Fantasyn josta puhuinkin että haluan sitäkin joskus pelata, vaikka ystäväni sanoikin että hän ei siitä pidä, mutta voi se silti olla ihan hyvä!


Mulle tuli postissa tänään myös facebookin yhden kirpputorin kautta ostamani uudet hiustenpidennykset! Olen todella innoissani, mutta samalla peloissani, koska en tiedä saanko ne värjätyksi samanvärisiksi kuin nykyinen punainen värini. Mutta, eiköhän tuo onnistu, sen verran paljon samaa väriä kotona mitä kampaajani tukkaani laittaa.



Mut hyväksyttiin muuten myös Bubblareen! Linkki löytyy sivupalkista. Olen todella iloinen että mut hyväksyttiin, koska joskus kauan sitten hain aiemmin Bubblareen ja silloin en päässyt mukaan. Nyt kuitenkin pääsin ja se on mielestäni vaan todella hienoa! 


You Might Also Like

0 tähdenlentoa