Happy April fools day!

20.27

Elikkä mulla oli kehitettynä aika huono aprillipila facebookkiin (ja instagramiin) jo kahta viikkoa ennen varsinaista aprilli-päivää. Olen kauan haaveillut jostakin lävistyksestä naamaani ja Septum on pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa, mutta en kuitenkaan ole ehkä ihan ensimmäinen tyttö joka tulisi mieleen ketä voisi ottaa septumin. Eli sehän oli se mun aprilli-pila, että olen mukamas ottanut septumin.


kuva sai heti (minun mittapuullani) paljon tykkäyksiä, ja sain myös whatsapp viestejä siitä olenko sen oikeasti hankkinut. Myös Ask.fm:ssä tultiin sitä kysymään. Vastasin tottakai myötävästi, että juujuu, tottakai olen ottanut, mutta pitihäs sitä mys myöhemmin totuus kertoa.



Itse kuitenkin pidän noista feikki-koruista niin paljon, että harmittaa etten niitä tosiaan voi kovin usein käyttää. Kuitenkin, näin pyhinä ja viikonloppuisin pääsen leikkimään niiden kanssa ja kuvailemaan! Mutta mitä mieltä olette, sopiiko tuo Septum minulle vai ei?


You Might Also Like

6 tähdenlentoa

  1. Sulle sopii kyl septum <3 Ite haaveilen kulmakorun lisäksi viel bridgetistä ;_; Kulmalävärin kyl otan tän vuoden puolella <3 Lävistyskuume iskenyt ;_; uvu

    VastaaPoista
  2. Itekkin oon miettinyt septumin ottoa. <3 Kiinnostuin heti noista feikki-koruista. Pääsis itekkin leikkimään feikki septumin kanssa. Cx

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä sopii ihan täydellisesti ♡ Mä ite käytän myös feikkiseptumeita, kun en uskalla oikeaa ottaa ^__^

    VastaaPoista