Hair extensions

11.42

Mulla on ollut jo jonkin aikaa harkinnassa hankkia aitohius klipsipidennykset omaan päähäni. Olen jotenkin kyllästynyt oman tukkani pituuteen kun se ei tahdo millään kasvaa ja on jämähtänyt tähän nykyiseen pituuteen paikoilleen. Olen ajatellut että about 50-55cm pidennykset olisivat täydellisen pituiset. Onhan mulla nyt parit cybershopista osteut kuitupidennykset, mutta toiset niistä on jo niin hamppua että ihan itkettää. Enkä saanut käytettyä niitä kuin pari kertaa hyväkuntoisina. Siksipä katselan aitohiuspidennyksiä siinätoivossa että jos ne vaikka kestäisivät paremmin. Ja myös siksi että niitä saisi kasitellä eri hiusraudoilla ja värjätä millaiseksi itse haluaa.
Mutta tässä muutama hius-jota katselin tässä ebaysta.





Hinnat noilla pidennyksillä vaihtelee reilusti. Ja en osaa päättää mikä olisi hyvä.
Onko teillä lukijoilla kokemuksia ebayn pidennyksistä? Onko teillä jotakin lempimyyjää jolta saa edulliseen hintaan suhteellisen hyvää laatua? Kertokaa toki minulle, kaikki vaihtoehdot otetaan huomioon ja apuja tarvitaan. Kiitos jo etukäteen!
Loppuun vielä pari kuvaa missä olen minä ja nykyiset pidennykseni.




You Might Also Like

2 tähdenlentoa

  1. Itellä oli punaset klipsipidennykset, oli joku 50cm 12kpl hintaan 36e. Täyttivät tehtävänsä ihan hyvin, mutteivät sopineet omaan luonnonkiharaan hiuslaatuun. Näyttivät siis suomeksi sanoen ihan selvästi pidennyksiltä, ja imo se on ruman näköistä se kun selvästi erottaa oman tukan ja pidennykset :P
    Kantsii muuten olla varovainen noiden Ebayn "aito"hiuspidennysten kanssa. Eivät ainakaan halvimmassa päässä ole sitä mitä lupaavat. Eivät itelläkään 100% aidot olleet, mut käytössä olivat kuitenkin ihan ok. Kantsii tehdä pienelle hiusosiolle polttotesti, jos hiukset eivät pala kokonaan vaan joukossa on sulanutta muovia, voi myyjältä pyytää hyvitystä hinnasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta neuvosta :) täytyy katsoa tarkkaan mitä siis tilaa. Ja itselläni on ihan luonnostaan ihan suorat hiuset ja jos vielä suoristan lisää niin kyllä ne mielestäni ihan hyvin pidennyksiin sulautuu. ^^

      Poista