Kynsitaiteiluja alkukesästä

22.21

Hei taas! Muistin etten ole kirjoittanut tästä otsikon mukaisesta asiasta tänne blogiin vaikka olin asiasta todella superinnostunut kesän alussa. Jokainen viikko alkoi sillä että taiteilin itselleni uudet kynnet. Kolmeviikkoa tämä superinnostus kesti, kunnes kynteni päättivät katketa ja niistä tuli hyvin rumat ja nyt työn ohessa (kyllä! olen saanut himan töitäkin!) hyvin kuivat ja halkeilevat. Mutta voisin esitellä ensimmäiset kynnet. Tai no, toiset, koska unohdin ottaa päättäri-päivänä kynsistäni kuvat, kun niistä tuli niin söpöt, mutta se siitä, tässä nämä.


Näiden kynsien koristelussa käytin ainoastaan hammastikkua. Noista leopardikuvioista ja "splash":eistä tuli mielestäni ihan kivannäköiset ensikertalaiselta, mutta tuo VIP oli aika pohjanoteeraus. Mielessä se näytti paljon kivemmalta kuin kynnessä.. Noissa on myös hieman "ranskalaista manikyyriä" eli pohjalla väritöntä lakkaa, valkoisella lakalla tuohon kynnen reunaan ja väritöntä vielä päälle.
Nämä pysyivät minulla about viikon kunnes kyllästyin ja nämä saivat lähteä. Kun olin saanut hieman ispiraatiota youtube-videoista, loihdoin itselleni kpop-kynnet.


Näistä kynsistä pidin todella paljon! Inspiraationa siis todellakin G-Dragonin Coup D'etat ja 2NE1n ensimmäinen albumi. Olin todella tyytyväinen kynsieni kuntoon siihen nähden kuinka paljon ne kantoivat lakkaa joka viikko tuolloin. Ne kasvoivat hyvin pikkuhiljaa ja eivät edes ohentuneet juurikaan. Viikon jälkeen revin nämäkin kynnet sitten pois ja päätin että nyt lakkaan feikki kynnet niin niitä voi käyttää toistekkin.


Näistä tykkäsin ja tykkään edelleen ihan älyttömän paljon! Nämä onnistui mielestäni niin hyvin että ihan hämmästyin itsekkin omia taitojani. Harmittaa vain että liima päätti loppua ja en ole vieläkään löytänyt lisää, joten näitä en ole voinut käyttää. Mutta tulen varmasti käyttämään heti kun löydän lisää liimaa itselleni! 

Ja koska en ole tunkenut pärstääni vähään aikaan tänne, niin tässä, olkaa hyvät.


Seuraavaan postaukseen! ~~

You Might Also Like

0 tähdenlentoa