Uusimpia kosmetiikka ostoksia

10.42

Heippa! Edellisessä postauksessa kerroinkin jo että kävin eilen kirjastossa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Tuli käytyä myös hieman Stockmannilla kosmetiikka ostoksilla mutta en halunnut lätätä kaikkea samaan postaukseen.


Ensimmäinen tuote minkä nappasin käteeni ja mitä oikeastaan lähdinkin hakemaan. Mulla on ollut jo puolisen vuotta ainakin samanlainen luomiväri, mutta musta ja se on kestänyt niin hyvin että oli pakko saada toinen ja tottakai sen täytyy olla valkoinen koska käytän valkoista väriä silmien maalaamiseen aika paljon. Tässä taitaa olla aika paljon glitteriä, että saa nähdä tykkäänkö sittenkään. Mutta toivottavasti olisi aika perus valkoinen ilman mitään ylimääräisiä kimmellyksiä.Toisena ostoksena mukaan tarttui Lumenen Natural code -huulipuna, sävynä nro. 3 eli nude. Olen metsästänyt jo jokin aikaa hyvää nudea, ja toivon että tämä nyt olisi tarpeeksi hyvää. Varsinkin cosplayssa tarvitsen paljon nudea huulipunaa kun täytyy saada huulien punaisuus pois ja samanväriseksi kuin ihokin koska harvemmalla cossattavalla on punaiset huulet. Mutta kyllä tätä tulee varmasti muutenkin käytettyä kuin vaan cosplayssa. 
Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä. Kyllä, minäkin nyt sitten sorruin kokeilemaan tätä Maybelinen uutta Baby Lips hittihuulivoidetta. Minun mukaani tarttui Peach Kiss aika osuvaan paikkaan ostinkin koska olen saanut nuhan ja silloin mun huulet rohtuu tosi helposti ja nopeesti niin nyt on ainakin huulet turvattu rohtumiselta! Tuo huulirasva tuoksuu jopa tosi kivalle ja voisinkin ottaa tästä pienen haasteen itselleni kuin tuolle huulirasvalle, että tuleeko huulistani todella huomattavasti pehmeämmät viikossa niinkuin mainoksessa luvataan.


Siinä vielä kivasti kaikki samassa kuvassa! Uskon että tuun käyttämään näitä todella paljon loppujen lopuksi kuitenkin koska tykkään näistä hyvin paljon.

Oletteko te lukijat testanneet näistä tuotteista jotakin? Jos kyllä, niin mitä mieltä näistä olette?

Sain muuten myös linkin josta te lukijani saatte alennuskoodin Zalandoon! Huippu juttu eikö? Elikkä tässä teille Zalando alennuskoodi!

You Might Also Like

1 tähdenlentoa

  1. tosi kivoja ostoksia! :) mullakin on toi ekan kuvan luomiväri mutta vaan mustana :) Pakko varmaan käydä ostamassa myös joku noista baby lips tuotteista kun niitä hehkutetaan joka paikassa :D

    Ps. mun blogissa on vielä huomiseen asti aikaa osallistua kilpailuun jossa arvon kaksi make way -malliston kaulakorua joten jos kiinnostaa niin kannattaa ihmeessä käydä osallistumassa tai ees kurkkaamassa :3 !
    http://fashionsituation.blogspot.fi/2014/08/kaulakoru-arvonta.html

    VastaaPoista

Jätäthän kommenttisi tähän jos pidit/et pitänyt päivityksestä tai jos sinulla on jotain muuta sanottavaa. Kommentit piristävät aina päivääni. x3