Itseisopiskelu, tästä se lähtee!

22.03

Ilmoittauduin viime viikonloppuna vihdoin Turun iltalukioon ja päätin että opiskelen siellä ainakin englantia ja mahdollisesti äikkää. Ja koska nyt iltalukiossa oli japaninkursseja vain kurssit 3 ja 4 eli en voinut niille osallistua, niin päätin että luen sitä itsekseni, materiaalia minulta kuitenkin löytyy. Katsotaan sitten ensivuonna jos olisi parempi tuuri! Muutenkin ajattelin jäädä Turkuun ja jollen mihinkään ammatilliseen pääse, niin ajattelin sitten mennä iltalukioon ihan kokoaikaiseksi opiskelijaksi. Eihän siitä haittaakaan ole ja en jotenkaan vaan ole vielä valmis muuttamaan pois Turusta. Jääköön sitten ringette vähän miinukselle tai ei, mä kuitenkin haluan opiskella.



Siinä tosiaan näkyy että materiaalia milunna on japanin opiskeluun kaksi eri oppikirjaa. Kirjastosta lainasin suomi-japani sanakirjan, mutta ajattelin että pyydän joululahjaksi ihan omaa sellaista. Kirjastosta tuli tänään lainattua myös Suomen peruskielioppi, oka on helsingin yliopiston itä-aasian tutkimuksen yksi valintakoekirjoista. Ajattelin siihen nyt tutustua kun sen vihdoin kirjastosta löysin. Lainasin myös vähän valokuvaus-kirjoja. Ajattelin myös tämän vuoden aikana opiskella itsenäisesti sitäkin (koska sille alalle ajattelin ensi keväänä hakea Turun ammattikorkeakouluun). Kuvien kolme alimmaista kirjaa ovat japanilaisia aikakausilehtiä. Kaksi niistä on muotilehtiä, KERA nimisiä ja yksi niistä on Cosplayhun liittyvä ymmärtääkseni.



Siinä vielä mitkä mangat tarttuivat mukaani. Olin niin iloinen löydettyäni mangahyllystä niin paljon uutta ja kiinnostavaa englanninkielistä mangaa kuten nyt tuo Sailor Moon plus esimerkiksi Fairy Tail ja Pandora Hearts. Death Notekin tuli aloitettua uudelleen, tällä kertaa enkuksi!


Tässä vielä päivän facebook-päivitys tapahtumista kirjastossa. Tulin ihan älyttömän onnelliseksi ja iloiseksi. Tuo vaan oli niin älyttömän ihana päivän piristys! <3


You Might Also Like

2 tähdenlentoa

  1. Siitä on kans pitkä aika kun opiskelin viimeksi japania! Pitäisi alkaa kerrata!
    Mutta mahtava kirjastosaalis! o/

    http://ninillaa.blogspot.fi

    VastaaPoista